Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Nilfisk Høytrykkspyler

Hvis du er på utkikk etter en høytrykkspyler av høy kvalitet for enkel rengjøring av verktøyene dine eller for å fjerne mose og smuss i ditt utemiljø, har du funnet rett sted! Nedenfor finner du Staypro sitt store utvalg av høytrykkspylere, ofte listet som Best i test – som for eksempel populære Kärcher i ulike design og Nilfisk klassiske høytrykkspylere. Du finner også et nøye utvalgt sortiment høytrykkspylere fra merker som IPC og Bosch.Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
35 produkter
  • 1
Relaterte artikler:
Hvis du er på utkikk etter en høytrykkspyler av høy kvalitet for enkel rengjøring av kjøretøy som bilen, båten, traktoren og sykkelen eller for å fjerne mose og smuss i utemiljøet ditt på terrassebord, fliser ved inngangen, uteplassen, altanen, oppkjørselen eller hagemøbler med mer har du funnet rett sted! Nedenfor finner du Proffsmagasinets brede utvalg av høytrykkspylere, ofte listet som Best i test – som populære Kärcher i ulike design og Nilfisk klassiske høytrykkspylere. Du finner også et nøye utvalgt utvalg høytrykkspylere fra merker som IPC og Bosch.

En vannbesparende rengjøringsmetode
Høytrykkspylere kan brukes til store så vel som små rengjøringsoppgaver ved hjelp av enten varmtvann eller kaldtvannsvask. Kaldtvannsvask kan brukes med kranens varme eller kalde vann. Varmtvannsvask varmer vannet og varmtvannet løser effektivt opp fett og skitt. Begrenset behov for rengjøringsmidler bidrar til at høytrykksspyling kan redusere miljøbelastningen ved mange rengjøringsoppgaver. I tillegg kan en høytrykkspyler med god ytelse spare 80 % av vannforbruket sammenlignet med å utføre samme oppgave med en vanlig hageslange med vanningsmunnstykke!

Arbeidstrykk og fleksibilitet
Trykk og ytelse kan variere på ulike høytrykkspylere og generelt er et arbeidstrykk på opptil 130 bar egnet for lettere arbeid og hjemmebruk, mens trykk som når opp til 140-150 bar kreves for hard smuss og grovere rengjøring. Normaltrykket fra en kran som samler vann fra det kommunale nettet er ca 4 bar og høytrykkspyleren omdanner innkommende trykk til et høyere. Jo kraftigere motoren er, jo høyere kan arbeidstrykket være. Før du kjøper en høytrykkspyler bør du derfor reflektere over det maksimale trykket som kreves for dine bruksområder, men også tenke på din typiske bruk for at du skal være helt komfortabel med maskinen din.

Et spørsmål du bør stille deg selv er hvor fleksibel maskinen må være. Trenger du å flytte enkelt og ofte når du skal rydde rundt i hagen og huset? Se deretter etter funksjoner som gjør høytrykkspyleren fleksibel, som størrelse, vekt og arbeidsområde. Skal du i hovedsak utføre tøft og stasjonært vaskearbeid der inngrodd smuss på kjøretøy eller fasader bør fjernes? Da passer kanskje en tyngre, stabil og kraftigere vask formålet bedre.

Funksjoner og oppgraderinger av din høytrykkspyler
Tenk også over hvilke andre funksjoner som er viktige for deg, som Bluetooth, fleksibel tilbehørsoppbevaring, slange- og kabeloppbevaring, Eco-modus, Boost-modus og så videre. Høytrykkspylere kommer ofte med forskjellige typer tilbehør til ulike formål. Skal du supplere eller reparere høytrykkspyleren din med for eksempel reservedeler eller bare ønsker å oppgradere med nytt systemtilbehør som spylehåndtak, slange eller stråledyse i etterkant, finner du dette og litt mer i kategorien Tilbehør høytrykkspylere.

Et populært tilbehør til høytrykkspylere er terassevaskeren, også kalt «patio cleaner». En terrassevasker er et tilbehør som monteres på høytrykksvaskeren for enkelt å få et jevnt resultat på din vask av terrassen, uten synlige striper som et vanlig munnstykke på en høytrykkspyler kan gi. Terassevaskeren har et skjold med børstekant og et roterende munnstykke som renser flisene på en effektiv og skånsom måte ved å sprute vann fra flere retninger. På kort tid kan din gamle terrasse bli fin igjen uten kjemiske tilsetningsstoffer.

Bruk av høytrykkspylere krever nøye sikkerhet
Bruk av høytrykkspylere krever nøye sikkerhet med tanke på høytrykket. Ikke rett strålen mot deg selv eller andre og kle deg i riktige verneklær. Proffsmagasinet har alt for å fylle garderoben med trygge arbeidsklær, blant annet finner du vernebriller her og vernestøvler her.