Selskapets reise på nettet startet i 2007. Den gang solgte vi verktøy og måleutstyr i liten skala på vår svenske nettside. Med tiden har sortimentet vårt blitt utvidet til å omfatte VVS og innendørsklima, arbeidsplassutstyr, el- og belysningsprodukter, beskyttelser og klær, samt produkter for hjem, hage og fritid.

I dag omsetter vi for nesten 1 milliard norske kroner, og vi er også aktive i tre andre land: i Norge fra 2016, i Finland fra 2017 og i Danmark fra 2023. Med et sortiment på over 100 000 produkter, rask levering og en genuin interesse for produktene vi selger, ønsker vi å være det selvsagte valget for håndverkere og gjør-det-selv-entusiaster.

Møt ekspertene våre

Lasse, verktøyekspert

Lasse, Staypros ledende verktøyekspert, har erfaring fra arbeid med verktøy både i butikk og i praksis. Fremfor alt har han en sterk personlig interesse for alt som har med verktøy å gjøre. Når han ikke jobber på huset sitt, snakker han med Staypro-kunder på telefon og lærer opp kollegene sine internt i kundeservicespørsmål.

Henny, kunnskapsansvarlig

Lurer du på hvilke verktøy du trenger for å bygge en uteplass, når det er på tide å toppdresse plenen eller hvor høyt sagbladet skal være på din nye bordsag? I så fall har Henny sannsynligvis svaret. Henny er en av de hyppigste skribentene i Staypros kunnskapsportal og har blitt en ekspert på alt som har med verktøy, hus og hage å gjøre.

Henrik, testsjef

Som testsjef i Staypro benytter Henrik enhver anledning til å ta og føle på og teste de nyeste produktene i sortimentet. Som forfatter av mange av Staypros kjøpsguider har Henrik spesialkunnskap om produkter du ikke visste fantes. Det Henrik ikke vet om verktøy, er rett og slett ikke verdt å vite.

Vi betjener på norsk

Vi er stolte av å kunne tilby våre norske kunder samme service og høye kunnskapsnivå som vi er kjent for i andre land. Hvis du som kunde trenger hjelp før, under eller etter kjøpet, har vi produkteksperter som står klare til å hjelpe deg og formidle vår ekspertise.

Velkommen til Staypro!

Proffsmagasinet Svenska AB
Box 44024
100 73 Stockholm
Sverige


Org.nr: 916 241 283