Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch

Bosch er kjent for sine ledende innovasjoner innen elektroverktøy og ikke minst for sin serie med førsteklasses tilbehør. Hos Staypro finner du et stort utvalg av batteridrevne maskiner fra Bosch, som skrutrekkere, gjæringssager og multiverktøy.Les mer
Søkeresultat fra kunnskapsportalen
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
1664 produkter
Bosch er kjent for sine ledende innovasjoner innen elektroverktøy og ikke minst for sin serie med førsteklasses tilbehør. Hos Staypro finner du et stort utvalg pro batteridrevne maskiner fra Bosch, som skrutrekkere, gjæringssager og multiverktøy. Fra Bosch kan du forvente innovative elektroverktøy som BITURBO Brushless som er en serie lette verktøy som gir maksimal, trådløs ytelse for tungt arbeid som kan gi opptil 2000 W effekt. Eller opplev X-LOCK girsystemet med slipemaskiner som lar deg bytte tilbehør som kappeskiver og støtteputer med X-LOCK på bare 3 sekunder med bare ett klikk.

Staypro har også nøye utvalgte måleinstrumenter som tommestokksøker, vinkelmålere og vater å supplere verktøykassen med. Invester i laserinstrumenter, en robust og presis laser som gjør arbeidet enklere og mer attraktivt, her finner du Bosch linjelasere og krysslasere. Gjør også hagearbeidet enklere med Bosch hageverktøy på nett som løvblåsere fra Bosch.

Produktive arbeidsdager med Bosch apper
Last ned Bosch TOOLBOX, som er en gratis app med mål om å gjøre håndverkere og fagfolk enda mer effektive i det daglige arbeidet. Funksjoner som rapportmal, byggedokumentasjon, målekamera, enhetsomformer og mer hjelper deg med å holde oversikten. Bosch har også utviklet appen PRO360 som hjelper deg til å ha en aktuell innsikt i deres tjenester nå og i fremtiden – som for eksempel verktøygarantier. Appen gir deg også oversikt over enhetene dine, uansett om du er ute i feltet eller på kontoret.

Bosch Professional 18V Cordless System
Siden 2008 har Bosch Professional 18V-systemet vært fullt kompatibelt slik at du fritt kan mikse og matche alle verktøy og batterier og ladere i 18V Bosch-garderoben, noe Bosch beskriver som sitt 18V Cordless System. Boschs kraftigste batteri noensinne er ProCORE 18V med fleksibelt strømsystem. ProCORE 18V er et høyeffektivt batteri for opptil 1600 W kabeleffekt og som egner seg perfekt til alt bore- og skruarbeid hvor lav vekt og høy ytelse spiller en stor rolle. Bosch 18V-batterier har glidefeste, mens Bosch 12V-batterier er stavformede. Staypro sitt utvalg av batterier og ladere til ditt Bosch Professional-verktøy finner du her.

Passer blå Bosch Professional og grønn Bosch DIY sammen?
Vær oppmerksom på at maskiner og tilbehør som Bosch Professional-batterier og ladere kun er kompatible med andre produkter i samme serie, altså den blå Bosch Professional-serien. Du kan derfor ikke bruke blå Bosch-produkter sammen med produkter fra den grønne Bosch DIY-serien.

Oppbevaring med Bosch Mobility System
Oppbevar og transporter de blå verktøyene dine ved hjelp av Bosch Mobility System. Stable samlingen av Bosch-verktøy i den fleksible L-BOXXen som er utstyrt med en trykklås for enkel åpning. L-BOXX er laget av slitesterkt og robust materiale som kan henge med på arbeidsplassen. Du finner all hard verktøyppbevaring fra Bosch her.