Hvilken høytrykksspyler er best i test? Vi har samlet kundevurderinger og sammenlignet noen av modellene som selger best akkurat nå! 

Å ha en høytrykksspyler hjemme kan spare tid og krefter i huset og hagen. Med den kan du enkelt spyle rent terrassen, rengjøre husfasaden eller rense hageverktøy og maskiner. Det høye trykket kan effektivt fjerne skitt, mose og andre belegg uten at du må skrubbe.

Hos Staypro selger vi et bredt utvalg av høytrykksspylere. Fra enkle modeller til mer avanserte profesjonelle maskiner. De enkle modellene er ofte mer håndterbare og passer godt for det gjennomsnittlige husholdet. De mer avanserte modellene gir høyere trykk og flere innstillingsmuligheter, og egner seg derfor for mer krevende oppgaver.

Hvilken høytrykksspyler er best i test?

For at du lettere skal kunne velge hvilken høytrykksspyler som er best for ditt behov, har vi sammenlignet tre av de høytrykksspylerne vi selger mest av akkurat nå og samlet kundevurderinger gitt via Trustpilot. Produktvurderingene kan leses i sin helhet på de respektive produktsidene.

1. Bosch DIY Easy Aquatak 120

Bosch DIY Easy Aquatak 120 er en liten og hendig høytrykksspyler for enklere rengjøring hjemme. Høyt trykk og lav vannmengde gjør den ikke ideell for å rengjøre større flater, der du kanskje ville fått et bedre resultat med et lavere trykk og en større vannmengde.

+ Liten og hendig

+ Høyt trykk

+ Prisgunstig

Dette sier kundene våre

Bosch DIY Easy Aquatak 120 er en forholdsvis liten og enkel høytrykksspyler, noe som absolutt ikke trenger å være noe negativt. Tvert imot er den veldig godt likt av Staypros kunder og de aller fleste har gitt toppkarakter. I sine vurderinger fremhever flere brukere nettopp hendigheten som en stor fordel. En bruker skriver for eksempel "Liten hendig høytrykksspyler som oppfyller alle mine forventninger!". En annen skriver "Lett og praktisk. Gir et inntrykk av å være av god kvalitet."

2. Nilfisk E 145.4-9 X-TRA EU

Favoritten NILFISK E 145.4-9 X-TRA EU er et populært valg blant villa-eiere som ønsker en allsidig høytrykksspyler som takler det meste. Den har et helt greit pumpepress på 145 bar og 9 meter lang slange på en enkelthåndsoperert slangerull. Click&Clean-tilkoblingen gjør at du kan koble til mengder av forskjellige tilbehør for ulike bruksområder.

  • 145 bar pumpepress
  • 9 meter slange
  • Rikelig med tilbehør

Dette sier kundene våre

Nilfisk E 145.4-9 X-TRA EU har vært en bestselger lenge, noe som gjenspeiles i alle kundevurderingene vi har fått inn. Flere brukere påpeker at den er prisgunstig og brukervennlig, samtidig som den møter eller overgår deres forventninger til ytelse. Flere brukere fremhever den lange slangen som et pluss, men også at det er innebygd oppbevaringsplass for alt tilbehøret.

3. Bosch GHP 5-75 X

Bosch GHP 5-75 X er en solid høytrykksspyler med virkelig god ytelse og stor vannmengde. Den tilhører riktignok Bosch Professional-serien, men fungerer like godt hjemme. Som hjemmespyler klarer den stort sett alle forekommende oppgaver. 

+ God ytelse

+ Slitesterke pumper i messing

Dette sier kundene våre

Bosch GHP 5-75 X er en veldig godt likt høytrykksspyler og karakterene er høye. Flere brukere skriver at den er robust og kraftfull med høyt trykk. Hvis det er noe negativt brukerne fremhever, så er det at høytrykksspyleren er ganske tung med sine 26,8 kilo. Men som en bruker skriver: "Litt tung, men kvalitet veier".

Relaterte artikler