Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Dewalt

DEWALT ble grunnlagt i 1924 i Pennsylvania av Raymond Dewalt. I 1923 oppfant Raymond radialarmsagen, som i flere tiår ble en standard når det gjelder kvalitet og holdbarhet, og selskapet fikk dermed også et godt rykte blant håndverkere.

Alle produktlanseringer er basert på undersøkelser og intervjuer av brukere for å dekke deres behov. Den gule / svarte fargen er Dewalts kjennemerke for verktøy og tilbehør.

I dag har selskapet et bredt utvalg av svært effektive, elektriske håndverktøy og tilbehør. Dewalt har dermed blitt et kjent merkevare av profesjonelle verktøy i Nord-Amerika og det raskest voksende merkevaren for elektroverktøy i verden.

Hos oss på Staypro kan du finne blant annet skrutrekkere, høvler, gjæresager, bordsirkelsager, kombinasjonssager, arbeidsbenker, krysslasere, stempelpistoler, vinkelslipere, boreskrutrekkere, verktøypakker, kompressorer, multiverktøy, spikerpistoler, arbeidsklær og arbeidssko. Vi har også et bredt utvalg av tilbehør, som ladere, batterier, sagblad, sagblad, stifter, stempel, spiker og tilbehør til multiverktøy.
Søkeresultat fra kunnskapsportalen
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
1162 produkter