Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

PELA

PELA er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2003 i Borås og som brenner for å utvikle produkter basert på solid kunnskap og erfaring, i samspill med det den opplyste og interesserte klientellet etterspør. På denne banen har PELA gradvis bygget opp sitt brede sortiment som passer for de som elsker å fikle med ulike kjøretøy og biler. Les mer

  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
1486 produkter

PELA er et svensk merke som ble grunnlagt i 2003 i Borås og brenner for å utvikle produkter basert på solid kunnskap og erfaring, i samspill med det den opplyste og interesserte klientellet etterspør. PELA Tools leverer gode og pålitelige produkter, og takket være direkte import er de ikke avhengige av mellommenn. Dette gir PELA mulighet til å være ekstra lydhør overfor kundens behov men også for pressede priser. På denne banen har PELA gradvis bygget opp sitt brede sortiment som passer for de som elsker å fikle med forskjellige kjøretøy og biler eller rett og slett ønsker en organisert garasje.

Organiser mer: skap og arbeidsbenker for garasjen og verkstedet

Vi i Staypro har et stort utvalg av verktøy, maskiner og tilbehør fra PELA for både håndverkeren og entusiasten. Velg mellom verksted- og garasjemøbler i ulike farger samt brett, skuffer og annet tilbehør som kroker og lister. Finn det du trenger for en komplett organisering av verktøyene dine i kategorien vår for forvaring, lager og miljø. For avlastning av verktøy i garasjen finnes også arbeidsbord og rullevogner i form av mekanikerbord og demonteringsbord der for å gjøre arbeidet enklere for deg.

Profesjonelle verktøysvogner fra PELA

Kompletter verktøyoppbevaringen og få samtidig oppbevaringsplass på hjul. Her finner du verktøyvogner fra PELA. Velger du en møblert verktøyvogn er skuffeinnsatsene løse og kan omorganiseres etter smak og bruksgrad. Ønsker du heller å tilpasse innholdet selv, har vi også verktøyvogner uten innredning, som kan suppleres med disse verktøysettene. Perfekt for hjemmefiksere og profesjonelle!