Leter du etter den beste slagborren for byggeprosjektet ditt? I vår slagborr-best i test sammenligner vi tre av våre mest solgte slagborremaskiner. For å hjelpe deg med å velge har vi også samlet vurderinger og anmeldelser fra våre kunder.

Et slagborr er nyttig når du skal borre i harde materialer som murstein, stein eller betong. I motsetning til en vanlig borremaskin tilfører den en slagbevegelse som hjelper til med å drive borret inn i materialet. Vanlige bruksområder for en slagborr er når du skal sette opp TV-er, hyller og bilder på betongveggene hjemme, eller utføre elektriske og VVS-arbeider som krever festing.

Slagborr eller borrhammer?

Med et slagborr kan du borre i murstein og lettere betong. Men hvis du skal borre mye i harde materialer, anbefaler vi ofte å kjøpe en borrhammer i stedet. Borhammeren har en slagmekanisme som arbeider direkte mot baksiden av boret, noe som gjør den mye mer kraftfull i harde materialer.

Hvilket slagborr er best i test?

For å gjøre det enklere for deg å velge hvilken slagborr som er best for dine behov, har vi sammenlignet tre av de slagborrene vi selger mest av akkurat nå, og samlet kundeanmeldelser fra Trustpilot. Produktanmeldelsene kan leses i sin helhet på hver enkelt produktside.Vilken slagborrmaskin är bäst i test?

För att du lättare ska kunna välja vilken slagborrmaskin som är bäst för ditt behov har vi jämfört tre av de slagborrar vi säljer mest av just nu och sammanställt kundomdömen lämnade via Trustpilot. Produktomdömena kan läsas i sin helhet på respektive produktsida.

1. Dewalt DCD996NT – Takler det meste

Med et dreiemoment på 90 newtonmeter er 18-voltsmaskinen Dewalt DCD996NT mye mer kraftfull enn inngangsmodellene. Med denne maskinen kan du borre i tre opptil 55 millimeter og i murarbeid med et 16 millimeters borr. Roterbart sidehåndtak og oppbevaringsboks følger med.

Fordeler:

+ Kan borre større dimensjoner

+ Roterbart sidehåndtak

+ God skrutrekker

+ Kompakt

Dette sier kundene våre

Dewalt DCD996NT har fått veldig høye karakterer fra kundene våre. En bruker skriver "Akkurat det jeg trenger, takler det meste". En kunde skriver "Enkel å bruke og godt balansert. Lampen hjelper til med å lyse opp arbeidsområdet. En bruker som har gitt 4 av 5 i karakter liker verktøyet, men kommenterer vekten på 2,1 kg. "Veldig fin maskin. Dog ganske tung, noe som kanskje ikke er så overraskende når den skal være robust."

2. Dewalt DCD796NT – Kraftig allsidig maskin for borring og skrutrekking

Dewalt DCD796NT er et kraftig slagborr på 18 volt med et dreiemoment på 70 newtonmeter. Til tross for dette er den liten og kompakt nok til at du kan bruke den i trange rom. I tillegg til å kunne borre i tre, metall og murarbeid, er den også en utmerket skrutrekker, med 15 posisjons momentinnstilling for optimal presisjon. Et utmerket valg hvis du ønsker en kraftig allsidig maskin!

Fordeler

+ Høy ytelse

+ Kompakt

+ Utmerket skrutrekker

Dette sier kundene våre

Dewalt DCD796NT er ikke bare en slagborr som selger godt, den har også fått veldig høye karakterer fra kundene våre som har kjøpt og testet den. I anmeldelsene er det flere som fremhever at de liker Dewalt-merket, og at verktøyet møter deres forventninger.

3. Black & Decker BEH200-QS - Prisgunstig kundefavoritt

Er du på jakt etter en slagborr til hjemmebruk? Da bør du se nærmere på Black & Decker BEH200-QS, som er et nett-drevet slagborr i det lavere prissjiktet. Du får ikke den samme fleksibiliteten som med et batteridrevet verktøy, men til gjengjeld er den alltid klar til bruk.

Fordeler

+ Prisgunstig

+ Nok kraft for murstein og betong

+ Medfølgende sidehåndtak

Dette sier kundene våre

Basert på deres anmeldelser synes kundene våre godt om Black & Decker BEH200-QS. En kunde skriver at det er en veldig god borremaskin. En annen skriver "god maskin for pengene".