Drillen er god til mye, men når du trenger mye kraft i en  kompakt design, er slagdrillen overlegen. Dette er de fem slagdrillene vi selger mest av akkurat nå. Alle slagdrillene er også testet og har fått toppkarakter av våre kunder.

En enkel skrutrekker er perfekt for å skru sammen Ikea møbler. Drillen er i sin tur manges favoritt fordi den både kan skru og bore. Men hvis du trenger en skrutrekker med mye kraft, trenger du en slagdrill. Slagdrillen har en innebygd støtfunksjon som gjentar seg rundt skruen, noe som gir et høyt dreiemoment. Slagdrillene bør heller ikke forveksles med hammerdrill, som bruker en annen type slagfunksjon som er egnet for boring.

Ideell for tungt arbeid på trange steder

Høyt dreiemoment er vanligvis forbundet med fare for håndledd, samt verktøy og skruer. Men selv om mange slagdriller har et dreiemoment på flere hundre newtonmeter (Nm), trenger du ikke å holde så hardt som du må gjøre når du jobber med en standard drill. Dette i kombinasjon med at driller kan gjøres veldig kompakte med kort nese, gjør verktøyet ideelt for tøft arbeid i trange rom. Ulempen er at slagdrillen lager mye lyd når støtfunksjonen fungerer.

Slagskrutrekkeren har en innebygd slagfunksjon som slår rundt skruen gjentatte ganger, noe som gir et høyt dreiemoment.

Våre kunder velger slagdrill uten batteri

En slagdrill er kanskje ikke det første verktøyet du kjøper, noe som blir bekreftet av det faktum at våre mest solgte slagdriller selges uten batterier og ladere (de følger med når man kjøper  drill). Som vanlig er batteridrevne verktøy fra kjente merker som Milwaukee, Hikoki, Dewalt og Bosch de mest populære.

Dreiemoment rundt 200 newtonmeter

Av våre mest solgte slagdriller er det en klar overvekt av 18-volts maskiner. Dette er solide verktøy med dreiemoment på rundt 200 newton meter (Nm) for virkelig krevende arbeid. Andre fellesnevnere er at de alle har en bitsbrakett med en sekskantbrakett på ¼ tommer, noe som er mer eller mindre standard for både skrutrekkere og slagdriller (driller har en justerbar chuck i stedet).

Dette er våre fem mest populære støt skrutrekkere