21 06 23 03Vanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Milwaukee

Milwaukee ble grunnlagt i 1924 av A.F. Siebert i USA. Selskapet investerte deretter i den første lette og bærbare ¼-tommers boren som kunne brukes med en hånd. Etter det utviklet Milwaukee en unik vinkelbor for trange rom, en frittstående metallsag og et bor som alle ble industristandarder for entreprenører.

To av Milwaukees tidlige innovasjoner var verdens første justerbare håndsirkelsag og tigersagen med roterbart seksposisjonsgrep. En annen revolusjon var Milwaukee V28 litiumion-verktøyet, som deretter fortsatte med batteriene M12 og M18. Milwaukee var den første som integrerte litium-ion-batteriteknologi i batteridrevne elektroverktøy.

Milwaukee har som mål å skape de beste kraftverktøyene og tilbehøret i kraftig kvalitet for profesjonelle brukere.
Milwaukees produkter produseres i moderne produksjonsanlegg i blant annet Mississippi, Arkansas, Wisconsin og i Mexico, men også i Europa og resten av verden.

Hos oss på Staypro finner du de fleste verktøy og maskiner i Milwaukees sortiment, som verktøypakker, sirkelsager, tigersager, hekksakser, støvsugere, borskrutrekkere, stikksager, poleringsmaskiner, kapp- og gjærsager, gressklippere, løvblåsere, multiverktøy, metallsager, vinkelslipere, skrutrekkere mm. Vi har også et bredt utvalg av tilbehør som batterier, ladere, HD Box, sagblad, hammerbor, slipeplater, bitssett, dykker, spiker, stifter, arbeidsklær etc.
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
1649 produkter