Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Milwaukee

Milwaukee har siden 1942 stått for innovasjon og utvikling, med den profesjonelle brukeren av elektroverktøy i tankene. Läs mer

  • Sortere etter
  • Produkttype
  • Serie
  • Volt
  • Pris
2158 produkter
Relaterte artikler:

Milwaukee har siden 1942 stått for innovasjon og utvikling, med den profesjonelle brukeren av elektroverktøy i tankene. Den første store nyvinningen var «Hole-Shooter», den første lette og bærbare 1/4-tommers boremaskinen som kunne brukes med én hånd. De tidlige nyhetene som senere ble industristandarder inkluderer også en unik vinkelbor for trange plasser, den første frittstående bærbare elektriske metallsagen, Sawzall-tigersag og Hole-Hawg boremaskinen. Milwaukee var også den første som integrerte Lithium-Ion batteriteknologi i batteridrevne verktøy.

Ett batteri til flere verktøy
Alle batteriverktøy i samme system kan brukes med samme batteri. M12 og M18 er to forskjellige systemer som består av verktøy, batterier og andre produkter. M18-systemet består av over 215 artikler og er det raskest voksende 18 V-batterisystemet på markedet. Alle Milwaukee REDLITHIUM-batterier har lengre driftstid, høyere effekt og færre ladninger enn konvensjoelle litiumjonbatterier.

Full oversikt med ONE-KEY
ONE-KEY er Milwaukees smarte digitale system for blant annet sporing, inventering og håndtering av verktøy. Gjennom en smart og enkel app får du oversikt over alle verktøy og hvor de er, for både en mer effektiv distribusjon på tvers av arbeidsplasser og for høyere sikkerhet som kan redusere tyveri. Hvert enkelt verktøy kan skannes og administreres via ONE-KEY-systemet. Med plassbegrensning for individuelle verktøy og sanntidsvarsler, hjelper systemet med å forhindre kostbare tap.

Håndverktøy og oppbevaring
I tillegg til elektroverktøy tilbyr Milwaukee i dag også håndverktøy av samme høye kvalitet, som sterke titanhammere, skrutrekkere, sakser og tenger til ulike formål. Sortimentet inkluderer også de populære kompakte knivene i FASTBACK-serien og de svært slitesterke HARDLINE-knivene.

PACKOUT er Milwaukees smarte oppbevaringssystem hvor alle deler kan kombineres basert på dine spesifikke behov. I likhet med høykvalitetsverktøyene er alle oppbevaringsprodukter i PACKOUT-serien utviklet for profesjonelle brukere med høye krav til holdbarhet, sikkerhet og fleksibilitet. Basen i systemet, PACKOUT verktøyvogn, er utstyrt med terrenghjul som enkelt ruller over alle underlag, og vognens kraftige uttrekkbare Heavy Duty-håndtak tåler en vekt på opptil 113 kg.

Stort utvalg av profesjonelle verktøy
Milwaukee står for høykvalitets, holdbare og pålitelige profesjonelle verktøy. Som forhandler av Milwaukee Tools tilbyr Staypro en stor del av Milwaukees sortiment. Her finner du din nye skrutrekker, muttertrekker, sirkelsag, vinkelsliper eller annet verktøy, samt batterier og annet maskintilbehør. Vi har også ferdige verktøypakker bestående av flere verktøy og tilbehør fra Milwaukee.