Lurer du på hvilken løvblåser som er best i test? Vi har sammenlignet våre fire mest populære modeller. Alle har fått toppkarakterer og gode anmeldelser fra våre kunder.

Det sier seg selv at en løvblåser kan hjelpe deg med å blåse opp høstløvet, men løvblåseren kan gjøre mye mer enn det. Med de praktiske, lette og batteridrevne løvblåserne har stadig flere huseiere fått øynene opp for hvor nyttig en håndholdt blåsemaskin kan være. Staypros kunder bruker dem til alt fra å blåse vann av bilen etter vask til å feie verkstedgulvet. De mindre modellene har blitt populære til å blåse verktøy rene etter bruk, før de lastes inn i bilen eller settes bort.

Hvilken løvblåser er best?

Vi i Staypro får ofte spørsmål om hvilken løvblåser som er best, men det kommer selvsagt an på hva den skal brukes til. En profesjonell håndverker trenger kanskje en ryggsekkmodell med bensinkraft, mens en huseier kan klare seg med en batteridrevet modell som deler batteri med skrutrekker, sirkelsag og annet verktøy i garasjen. Hvis du vil ha en løvblåser i firmabilen for å blåse ut verktøy eller rense borehull, vil en av våre minste modeller fungere fint.

Selges uten batteri og lader

Hos Staypro selger vi løvblåsere fra kjente merker som Milwaukee, Bosch, Ego og Dewalt. De aller fleste er batteridrevne og selges uten batteri og lader. Dette er for at du skal kunne bruke de batteriene du allerede har, forutsatt at de andre verktøyene dine tilhører samme batteriserie. Hvor lang batterilevetid du får ut av løvblåseren, avhenger til en viss grad av batteriets størrelse og tilstand. Derfor har vi valgt å se bort fra kommentarer knyttet til batterilevetid når vi har samlet anmeldelser og anbefalinger.

Våre mest populære løvblåsere i 2024

For å hjelpe deg med å finne ut hvilken løvblåser som passer best for deg, har vi sammenlignet de fire mest solgte løvblåserne vi selger for øyeblikket. Kundeanmeldelsene vi har samlet inn, er sendt inn via Trustpilot og kan leses i sin helhet på hver produktside.

1. Milwaukee M18 FBL-0

Fordeler

+ Trinnløs strømbryter og hastighetslåsfunksjon
+ Passer til alle Milwaukee M18-batterier

Det sier kundene våre

Staypros kunder er svært positive til Milwaukee M18 FBL-0 løvblåser. De setter pris på at den har to effektnivåer, der det høyeste gir kraftig blåsing på bekostning av kortere batterilevetid. Flere skriver om batterilevetiden. En bruker skriver for eksempel at han eller hun har et ekstra batteri for å kunne jobbe over lengre tid. De bemerker at den er enkel å bære med seg og har en sterk blåseeffekt. Alt i alt anses produktet som prisgunstig og nyttig til ulike oppgaver, fra å blåse bort løv til å rengjøre kjøretøy og overflater.

Det sier kundene våre

Kundene våre setter pris på Bosch GBL 18V-120 fordi den er en allsidig og rimelig løvblåser som egner seg til mange ulike oppgaver. I tillegg til å blåse løv, nevner kundene at de for eksempel har brukt den til å blåse vann av bilen eller blåse sagflis av verktøy. "Flott dings til å rengjøre sager og lignende før du pakker bilen", skriver en bruker.

Det sier kundene våre

Våre kunder er svært positive til Dewalt DCV100 og har gitt den høye karakterer og gode anmeldelser. Flere skriver at de synes løvblåseren er smidig og at den kan manøvreres med én hånd, men også at den er sterk og takler ulike typer oppgaver. En bruker skriver at den blåser bort løv, jord, gress, sand og småstein uten problemer. En annen skriver at han eller hun har den i bilen for å blåse bort spon fra verktøy.

Det sier kundene våre

Kundene våre som har testet Dewalt DCMBL562N-XJ, synes å være enige om at dette er en flott maskin som kjennetegnes av høy kvalitet og god blåsing. Som en bruker skriver: "Utrolig enkel å manøvrere, lett og smidig. Flott med trinnløs, justerbar blåsing - fra liten bris til full storm".