Trådløs, stille, holdbar og komfortabel. Med en imponerende rekke av høytpresterende batteridrevne verktøy tilbyr Dewalt kraftige alternativer til tradisjonelle bensindrevne maskiner. Les mer om hvorfor du bør velge Dewalt og hvilke maskiner som selger best.

Hvorfor velge batteridrevet?

Å velge batteridrevne hagemaskiner i stedet for bensin- eller nettstrømdrevne gir deg flere fordeler. I tillegg til å være mer skånsomme mot miljøet gjennom mindre utslipp, er de batteridrevne maskinene roligere, de har generelt lavere driftskostnader, og de krever ikke samme vedlikehold. Med Dewalts batteridrevne hagemaskiner kan du nyte en frihet og fleksibilitet som ellers sjelden oppleves i hagearbeid - nettopp fordi du slipper kabler og bensinmotorer.

Fleksibel batteriplattform

Dewalts hagemaskiner bruker samme batteriplattform som deres maskinverktøy. Du kan altså bruke samme batteri og lader til din gresstrimmer som til din skrutrekker. Det du må tenke på er hvilken spenning du trenger i maskin og batteri. 18-voltserien er Dewalts mest utbredte og inneholder maskiner for alle anledninger og prosjekter. Trenger du mer kraft, bør du satse på 54 volt.

En bemerkelsesverdig egenskap med Dewalts batteriplattform er at 54V XR FLEXVOLT-batteriet ikke bare kan brukes i 54-voltmaskiner. Du kan faktisk bruke det i en 18-voltmaskin. Skal du jobbe med et prosjekt lenge bare av og til, kan det være smart å investere i dette da det gir lengre driftstid enn et batteri med 18 volt.

Å kunne bruke batterier med ulike volt sikrer at det uansett oppgavens størrelse finnes en Dewalt-maskin som hjelper deg med å håndtere prosjektet enkelt og effektivt.

Batteridrevet motorsag på 18V fra Dewalt som du kan matche med deres 54V XR FLEXVOLT-batteri for eksempelvis lengre driftstid!

Lett design

Dewalts hagemaskiner er kraftfulle, men har likevel en lett konstruksjon og ergonomiske håndtak. Dette betyr at maskinene er smidige og ergonomiske, noe som gjør at du kan jobbe lenger uten å belaste kroppen.