Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M

3M Company, som står for Minnesota Mining and Manufacturing, er et amerikansk, multinasjonalt konglomerat som har gitt verden innovative og revolusjonerende produkter i over et århundre. Flere av dem har blitt en naturlig del av hverdagen vår.

Selskapet startet i 1902 da de fem grunnleggerne begynte å prøve å utvinne korund i Minnesota. Da dette ikke fungerte, begynte de i stedet å satse på å lage sandpapir. På 1920-tallet dukket selskapets første suksessrike produkt opp; verdens første våtslipepapir, som ble utviklet etter hvert som selskapet begynte å vokse med bilindustrien.

3M Svenska AB er et heleid datterselskap av 3M Company, som i dag markedsfører mer enn 8 000 produkter i Sverige og 50 000 produkter over hele verden. Sveriges hovedkontor ligger i Sollentuna og har ca. 600 ansatte.

Selskapet har produkter innen en rekke ulike områder; grafiske og optiske systemer, elektro og telekommunikasjon, helsevesen, sikkerhet, beskyttelse og vedlikehold av eiendom, bilindustri, industri og produksjon, kontorer og hjem og fritid.

Viktige merkevarer i selskapet inkluderer Post-It, Scotch Tape, Tegaderm, Thinsulate, Scotch-Brite, Speedglas og Peltor.
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
185 produkter
Relaterte artikler: