Det nye hørselsvernet 3M Peltor WS Alert X tar noen av de beste funksjonene fra søstrene XP og XPI, men dropper FM-radioen. Resultatet er et fleksibelt og rimelig hørselsvern for moderne brukere.

Hørselsvernene i 3M Peltor-serien har lenge vært en favoritt blant fagfolk som ønsker å være tilgjengelig og kunne ta telefon samtaler på arbeidsplassen. Den siste versjonen heter 3M Peltor WS Alert X. Denne modellen tilbyr moderne funksjoner som appstyring og Push-To-Listen (PTL) i et fleksibelt design.

Hva er 3M Peltor WS Alert X?

3M Peltor WS Alert X er et lukket hørselsvern som demper støy fra omgivelsene samtidig som du kan ta imot anrop fra mobiltelefonen via Bluetooth. Den støydempende bommikrofonen sørger for at du høres tydelig selv om du er i et bråkete miljø.

En annen viktig funksjon er nivåavhengig aktiv lytting. Ved å trykke på en knapp, kan du slippe inn omgivelseslyd samtidig som øreklokkene blokkerer skadelige lyder over 82 desibel. Det betyr at du slipper å ta av deg hørselsvernet når du for eksempel skal snakke med en kollega.

Les også:

Slik velger du riktig hørselvern
Forskjellen mellom 3M Peltor WS ALERT og ALERT XP

Den støydempende bommikrofonen sørger for at du høres tydelig selv om du er i et bråkete miljø.

Nå uten FM-radio

FM-radio har vært en populær funksjon i både 3M Peltor WS Alert XP og XPI – men ikke alle har brukt den. Nå kan de som ikke trenger radio velge 3M Peltor WS Alert X i stedet, og dermed slippe antennen. Det at den nye modellen mangler radiomottaker, gjør den også mer attraktiv for virksomheter der radio av ulike årsaker ikke er tillatt.

I mange land har FM-radio vært en populær funksjon i både 3M Peltor WS Alert XP og XPI. Men for oss nordmenn har antennen stort sett bare vært i veien – og nå har vi muligheten til å velge den bort. Det at den nye modellen mangler radiomottaker, gjør den også mer attraktiv for virksomheter der radio av ulike årsaker ikke er tillatt.

Faktarute: Viktige spesifikasjoner

Batteri: 2 x AA-batterier

Batteritid: ca. 78 timer

Bluetooth-rekkevidde: ca. 10 meter

SNR-verdi: 30 desibel

Vekt: 393 gram

Appstyring

Det å kunne styre funksjonene til hørselsvernet ved hjelp av mobiltelefonen, er en populær funksjon som videreføres fra 3M Peltor WS Alert XPI. 3M Connected Equipment-appen er tilgjengelig for Android og iOS. Med denne appen kan du navigere i menyer og gjøre alt du kan gjøre med de fysiske knappene. I appen kan du også få hjelp i form av manualer, instruksjonsfilmer, FAQ-sider og guider. Vil du ha en påminnelse når det er på tide å bytte hygienesett? Også denne funksjonen er innebygd i appen!

Den støydempende bommikrofonen sørger for at du hører godt selv om du er i et støyfullt miljø med mye lyd.

Tilgjengelig med hodebøyle og hjelmfeste

I likhet med tidligere versjoner, kommer 3M Peltor WS Alert X med både hodebøyle og hjelmfeste. Den nye modellen kommer med et gult deksel i fargen "bright yellow". Men det kan selvfølgelig byttes ut om du foretrekker en annen farge. På samme måte kan du enkelt bytte ut de inkluderte skumringene med geleringer for ekstra komfort.

Hva er forskjellen mellom WS Alert XP, WS Alert XPI og WS Alert X?

  3M Peltor WS Alert XP 3M Peltor WS Alert XPI 3M Peltor WS Alert X
Bluetooth-tilkobling 1 2 1
Bluetooth for streaming og anrop Ja Ja Ja
Støyreduserende bommikrofon Ja Ja Ja
Innebyggd FM-radio Ja Ja Nei
Mobilapp Ja Ja Ja
Funksjon for å høre lyd fra omgivelsene Ja Ja Ja
Push-to-listen (PTL) Ja Ja Ja
Fysiske knapper for å pause og bytte låt Ja Ja Ja
Tilgjengelig med hjelmfeste Ja Ja Ja
Lades med kabel Ja Ja Nei
Farge/td> Grå Blå/rosa Gul