Lei av å måtte lade eller bytte batterier i hørselsvernet ditt? 3M PELTOR WS ALERT XPV er verdens første hørselsvern drevet av solcelleteknologi. Produsert i Värnamo markerer denne innovasjonen en ny æra innen hørselsvern.

I en verden der teknologisk innovasjon stadig søker å kombinere bærekraft, høy ytelse og avansert funksjonalitet, har 3M PELTOR tatt et stort steg fremover med hørselsvernet WS ALERT XPV. Den store nyheten er at hørselsvernet har et solcellepanel som lades av både innendørs lys og solen. Men det er ikke alt. Faktisk er hele hørselsvernet redesignet fra grunnen av med mange smarte funksjoner og en ny app.

Solcelledrift – en milepæl for bærekraft

Hvis du noen gang har holdt et par Peltor-hørselvern, vil du gjenkjenne dem, men også legge merke til hodebøylen, som nå er prydet med et mattsvart solcellepanel som følger bøylene rund form. Det fleksible solcellepanelet er utviklet av det svenske selskapet Powerfoyle, og har vært en forutsetning for at hørselsvernet skulle se dagens lys.

Solcelledriften betyr at hørselsvernet kontinuerlig lades under alle lysforhold. Det fylles raskere i sollys, men får også en liten ladning under vanlige taklamper. I de lysere månedene av året kan driften i stor grad eliminere behovet for ladning, mens det i de mørkere månedene kan trenge å lades med en USB-C-kabel. I den nye appen kan du alltid se hvor mye ladning hørselsvernet får fra batteri kontra lys, og få et estimat på hvor lenge batteriet varer under gjeldende forhold.

Tilpasset lytting med lydprofiler

I tillegg til sin imponerende solcelleteknologi, har WS ALERT XPV blitt forbedret med flere funksjoner som skal forbedre brukeropplevelsen. En av disse er WorkingAudioProfiles (WAP), som tilbyr brukerne muligheten til å velge mellom forhåndsinnstilte lydprofiler skreddersydd for spesifikke arbeidsmiljøer. Gjennom avansert frekvensjustering tillater teknologien en mer personlig og behagelig lytteopplevelse, selv i støyende miljøer.

Enda bedre lyd for musikk og podcaster

Mange bruker hørselsvernet sitt for å lytte til musikk og podcaster. I tillegg til å forbedre lydopplevelsen generelt, har 3M PELTOR også introdusert profiler spesialtilpasset for musikk og podcaster. Tanken er å gjøre WS ALERT XPV til mer enn bare et hørselsvern, men til en integrert del av brukerens daglige liv.

Tilpassbare funksjoner

En annen nyhet er den nye multifunksjonsknappen, som brukeren kan tilpasse i den tilhørende appen. Multifunksjonsknappen kan programmeres for spesifikke funksjoner som å fortelle hva klokken er, veksle mellom forskjellige moduser eller speile Bluetooth-knappen på den andre klokken.

Verdsatte funksjoner lever videre

Det er lett å bli fanget opp i nyhetene som gjør WS ALERT XPV til et banebrytende hørselsvern, men selvfølgelig har 3M PELTOR beholdt alle funksjonene som har gjort de siste hørselvernene i WS ALERT-serien så suksessrike. Verdt å nevne er Push to Listen-funksjonen som lar brukeren slippe inn omgivende lyder med et knappetrykk, og den støyreduserende mikrofonen. Sistnevnte har dessuten blitt forbedret for å gi enda bedre samtalelyd.