Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Badekarsbatteri

Med et badekarbatteri stiller du inn vanntrykket og temperaturen i badekaret ditt. Vi i Staypro tilbyr et stort utvalg av badebatterier fra en rekke merker.Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
30 produkter
  • 1
Med et badekarbatteri stiller du inn vanntrykket og temperaturen i badekaret ditt. Vi i Staypro tilbyr et stort utvalg av badebatterier fra en rekke merker.

Når du velger badekarbatteri har du muligheten til enten å kjøpe et batteri med to spaker- en spak for varmtvann og en spak for kaldtvann eller et batteri med én spak for både varmt og kaldt. Avhengig av hvordan badet ditt ser ut kan det også være aktuelt å skaffe dusj & badekar eller badekar og dusjbatteri for å kunne dusje i badekaret. Har du et frittstående badekar er gulvbatteri den rette veien å gå.

Kan jeg montere batteriet selv?
Du har lov til å montere eller demontere badekarsbatteriet selv. Ved arbeid med montering eller demontering av badekarbatterier er det viktig å huske på at badet er et våtrom. Føler du deg på noen måte tvilende til endringer på badet ditt, anbefaler vi at du kontakter en rørlegger for å få hjelp eller for å sikre at du utfører korrekte installasjoner i rommet. Ved montering av badekarbatterier er det vanlig at avstanden mellom armaturene er fast, noe som betyr at dersom du skal bytte badekarsbatteri, må du huske på dette. Avstanden mellom rørene som fører vann til og fra blanderen kalles cc-dimensjonen og måles i millimeter fra midten av det ene hullet til midten av det andre hullet. Skal du bytte til nytt badekarbatteri skal det selvfølgelig være så enkelt som mulig, derfor har vi badekarbatterier i standard utførelse som 160cc, 150cc og 40cc. Pass på at du sjekker cc-størrelsen på ditt gamle badekarbatteri slik at du kjøper et nytt blandebatteri med riktig cc-størrelse. Les mer om bytte av blandebatterier i vår "Dette må du vite"-guide om bytting av blandebatterier.

Nøye utvalgt sortiment
Hos oss i Staypro finner du badekarbatteri, dusj- & badekararmatur, sikkerhetsbatteri, badekar- og dusjbatteri, badekartut, termostatbatteri, gulvbatteri og tilbehør til blandebatterier fra ledende merker som Grohe, Hansgrohe, Oras og Gustavsberg.