Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Badekar

Et badekar skal være et sted der du kan slappe av. Kanskje du har hatt en lang, slitsom dag på jobben? Eller kanskje det er kaldt ute og du behøver litt varme? Uansett hva som gjelder, er det alltid deilig å synke ned i et deilig badekar og få litt vannbåren terapi.Les mer
Søkeresultat fra kunnskapsportalen
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
50 produkter
  • 1
Et badekar skal være et sted der du kan slappe av. Kanskje du har hatt en lang, slitsom dag på jobben? Eller kanskje det er kaldt ute og du behøver litt varme? Uansett hva som gjelder, er det alltid deilig å synke ned i et deilig badekar og få litt vannbåren terapi.

Ting å tenke på før du kjøper et badekar
Hvor mye penger er du villig til å bruke på badekaret?
Hva slags stil vil du ha? Vil du ha et tidløst design eller noe mer herskapelig? Vil du ha et rundt eller firkantet- eller noe midt imellom?
Hvor stor plass har du på badet? Det finnes badekar i alle størrelser og fasonger, fra de korteste på 105 cm, til de største på to meters lengde.
Hva slags type badekar passer dine behov?

Ulike type badekar
Før du kjøper et nytt badekar kan det være greit å tenke på hvilke behov du har og ikke minst hva slags badekar det finnes på markedet. Vi har derfor skrevet en kort beskrivelse om de mest vanlige badekarene.

Standard badekar
Et standard badekar er det mest vanlige (og som oftest mest prisvennlige) badekaret på markedet. Det blir også kalt "rektangulært badekar". Et standard badekar er som regel utstyrt med paneler eller bygges inn med fliser.

Hjørnebadekar
Et hjørnebadekar, er som navnet sier- et badekar som plasseres i et hjørne. Et hjørnebadekar finnes i mange forskjellige størrelser og former, og de fleste har plass til minst to personer. Noe som er positivt med et hjørnebadekar er at det tar mindre plass i baderommet enn et alminnelig badekar. Et hjørnebadekar skaper også en fin balanse i rommet.

Dusjbadekar
Et dusjbadekar er veldig praktisk, da det kombinerer både dusj og bad! Perfekt dersom plassbesparelse er viktig for deg. Et dusjbadekar er som regel innredet med et dusjområde i den ene enden.

Skal du ha et innebygget eller frittstående badekar?
Så kommer det store spørsmålet; skal du ha ett innebygget eller frittstående badekar? Et frittstående badekar kan plasseres hvor som helst i rommet og leveres med paneler på alle fire sider. Du kan velge om det skal være åpen eller lukket løsning. Et frittstående badekar kan i tillegg settes sammen med dusj og åpner for litt mer skulpturelt design, stilrene føtter eller liknende. Vil du derimot ha et badekar som glir inn som en del av badeinteriøret er et innebygget badekar tingen, da den blir en del av rommet.

Du kan også velge å kle det inn, ved å ha samme flisene på badet som på veggen. Det er heller ingen begrensninger på hva slags form badet kan ha når det bygges inn- det velger du selv! Vasking av badekaret blir også mer praktisk, da det blir enklere å vaske langs rette vinkler istedenfor å måtte komme til under badekar med løveføtter. Badekar kan kjøpes med eller uten vegger, frontpanel eller panel, noen badekar har badekarpropp eller bunnventil og det finnes badekar med føtter eller poter.

Badekar kan kjøpes med eller uten vegger, frontpanel eller panel, noen badekar har badekarpropp eller bunnventil og det finnes badekar med føtter eller poter. Leter du etter deler til badekaret ditt kan du søke blant våre badekarsvegger eller tilbehør til badekar.

Kan jeg installere et badekar selv?
Så lenge du har klargjort røropplegget og har montert blandebatteri eller plass til nytt blandebatteri, gjenstår det bare å få badekaret på rett plass. Pass på at karet kommer inn gjennom døren før du velger størrelse og modell.

Nøye utvalgt sortiment
Hos oss i Staypro finner du badekar, badekarvegger, frontplater, badekarpropper og bunnventiler fra ledende merker som Ifö, Gustavsberg, IDO, Purus og Svedbergs.