Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Metabo Løvblåser

Med en løvblåser kan du effektivt blåse løv vekk fra plenen og innkjørselen. Nedenfor er vårt utvalg av batteridrevne løvblåsere fra merker som Bosch, Milwaukee med flere.Les mer
Søkeresultat fra kunnskapsportalen
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
3 produkter
  • 1
Med en batteridrevet løvblåser kan du effektivt blåse løv vekk fra plenen og innkjørselen. Men visste du at den fungerer utmerket til andre oppgaver også? For eksempel er løvblåseren et utmerket verktøy å bruke ved rengjøring av bilen, fjerning av snø fra oppkjørselen eller rydding etter snekker- og slipearbeid. En batteridrevet modell gir deg stor fleksibilitet da du ikke trenger å være begrenset av ledninger eller rot med bensin. Hos oss i Staypro finner du en rekke batteridrevne løvblåsere fra produsenter som Bosch, Milwaukee, Dewalt, Black & Decker, Makita, Greenworks, Metabo med flere.

Batteri og batteritid

Løvblåseren er et verktøy som trenger mye kraft for å fungere. Du kan derfor regne med å kunne jobbe rundt 15-20 minutter av gangen, før det er på tide å lade batteriene. Batterilevetiden kan imidlertid variere og avhenger i stor grad av hvilken type batteri du velger. 18 V-batterier er de mest populære, men ønsker du enda mer strøm kan du velge å bruke et batteri på 36 eller 54 V. Mange løvblåsere selges uten batterier slik at du kan bruke de samme batteriene som til dine andre verktøy fra kl. samme produsent. Det er selvfølgelig også mulig å finne løvblåsere med batteri og lader.

Mange fordeler med batteridrevet

Med en batteridrevet løvblåser slipper du bensindamp, drivstoffkostnader og lange kabler som kan sette seg fast i busker og hagemøbler. De mange fordelene gjør at løvblåsere med batteri ofte finns på lister over verktøy som er rangert best i test. Det finnes også varianter som drives av drivstoff eller nettilkobling, og hvilken modell som passer deg best avhenger av hvor stor hage du har og hvor mye styrke du trenger. I artikkelen "5 ting å tenke på når du skal velge løvblåser" lister vi opp både fordeler og ulemper med ulike typer løvblåsere.

Bor du i rekkehus eller et boligområde hvor du er nær naboene, kan støynivå være en viktig faktor ved valg av hagemaskin. Batteri- og nettdrevne løvblåsere er generelt mer stillegående enn de kraftigere drivstoffdrevne variantene.

Hvor sterk maskin trenger du?

Avhengig av om du skal blåse bort tørre eller våte løv, rense grus eller fjerne snø i oppkjørselen, kreves det ulike styrker på løvblåseren din. En svakere løvblåser er for eksempel utmerket til å håndtere tørre løv, mens det kan være behov for mer kraft for å blåse våte løv eller grus. En maskin som er for sterk kan derimot føre til at det blåser grus og snø hele veien rundt i verden. Velger du en løvblåser med variabel hastighet, kan du justere styrken etter hver anledning.