Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Løvblåser

Har du en tomt full av løv som må ryddes bort? En løvblåser forenkler det tunge arbeidet. Staypro tilbyr nettdrevne modeller fra merker som Black & Decker, Bosch DYI, Gardena med flere.Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
10 produkter
  • 1
Relaterte artikler:
Har du en tomt full av løv som må ryddes bort? En løvblåser forenkler det tunge arbeidet. Til tross for navnet har løvblåseren en lang rekke andre bruksområder. Det er for eksempel et utmerket verktøy å bruke når du skal rengjøre bilen, fjerne snø eller grus fra oppkjørselen eller blåse støv og spon av garasjegulvet. Med en elektrisk luftblåser får du jevn kraft og ubegrenset brukstid. Staypro tilbyr nettdrevne modeller fra merker som Black & Decker, Bosch DYI, Gardena og Hikoki.

Effektivt bruk

Når snøen begynner å smelte bort og vårsola endelig titter fram, er det mange av oss som liker å få en skikkelig vårrengjøring. Det gir en ren og frisk følelse før sommeren. Med løvblåser i garasjen kan du rydde opp i løv og hageavfall mer effektivt hvert år, og gjøre både tomt og innkjørsel ryddigere.

En løvblåser med ledning gir ubegrenset driftstid og stor kraft. Selv om ledningen reduserer bruksområdet noe, er en nettdrevet modell et utmerket valg for deg med en mindre hage. Mange modeller av løvblåsere har både blåse- og sugefunksjon, så du kan også suge inn bladene og samle dem i en oppsamlingspose. Takket være denne funksjonen kan du ta på deg slitsomt arbeid på en mer effektiv måte. Velger du en hagemaskin designet med et ekstra ergonomisk håndtak, får du enda mer komfortabel bruk.

Velg rett styrke

For best resultat er riktig mengde styrke nødvendig for hver anledning. En luftblåser med svakere styrke takler vanligvis tørre blader med letthet, men kan bli tøffe med våte, lune høstløv. På samme måte kan en maskin som er for sterk skade sensitive busker eller blåse bort grusen så voldsomt at den spretter i alle retninger. For å kunne tilpasse din løvblåser til hver anledning kan du med fordel kjøpe en blåser med variabel hastighet. Vil du ha mye kraft bør du investere i en bakmontert løvblåser. De er vanligvis drevet av drivstoff. Nettdrevne varianter er vanligvis lettere da de ikke har tunge motorer. Den lette vekten gjør dem fleksible og enkle å bruke. Hvis du tenker på hvilket verktøy som passer for deg, kan du lese mer i artikkelen "5 ting å tenke på når du velger løvblåser."