Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gressklippere

En nettdrevet gressklipper er perfekt for deg med en liten eller mellomstor hage. Staypro har nettdrevne modeller fra merker som Gardena, AL-KO, Bosch DIY med flere.Les mer
Søkeresultat fra kunnskapsportalen
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
37 produkter
  • 1
Å velge en gressklipper kan være utfordrende blant alle modeller og funksjoner som finnes på markedet. Når du skal velge maskin er det greit å begynne med størrelsen på hagen din. Har du en liten til mellomstor tomt kan en nettdrevet gressklipper være et godt valg. De er ofte lette og kan enkelt hentes fra garasjen i sommermånedene der gresset vokser mest og plenen din må klippes ofte. Du får betydelig mer kraft enn med en manuell håndgressklipper, som ellers er populær å bruke ved klipping av mindre plener. Hos Staypro har vi nettdrevne gressklippere fra merker som Gardena, Black & Decker, AL-KO, Bosch DIY med flere.

Ubegrenset brukstid
En nettdrevet gressklipper er perfekt for deg som er ute etter en kostnadseffektiv gressklipper som ikke går på akkord med ytelsen. Nettdrevne gressklippere er egnet for klipping av små til mellomstore plener og bidrar til å holde gresset nede i ønsket lengde. Takket være netttilkoblingen har nettdrevne gressklippere ubegrenset levetid og de er også mer stillegående enn bensindrevne varianter. Mange modeller er utstyrt med gressoppsamlere som samler opp gress og løvrester under klipping. Det gir et rent og pent utseende til hele plenen.

Ulike varianter
Elektriske gressklippere er et flott budsjettalternativ. Men ikke la prisen lure deg – nettdrevne maskiner gir både kraft og skjærepresisjon. Det finnes både små og større modeller med ulike fordeler. En større gressklipper med bredere klippebredde egner seg utmerket til å klippe plenens hovedflater, mens en mindre variant når nærmere husknuten. Har du blomsterbed eller vanskelig tilgjengelige steder i hagen din, kan det hende at gressklipperen må suppleres med en gresstrimmer for et jevnt resultat i hele hagen. Staypro har et bredt utvalg av gresstrimmere og ryddesager som kan hjelpe deg med å komme til steder hvor gressklipperen ikke når.

Brukervennlig
Jo lettere gressklipperen din er, desto lettere er den å manøvrere og lagre. I de elektriske modellene erstatter nettforbindelsen en stor og tung motor. Undersetellet er vanligvis laget av plast, noe som gjør den enkel å ta ut av boden når gresset har vokst seg høyt. Ved bruk er det greit å være oppmerksom på ledningen slik at den ikke setter seg fast i busker eller kratt.