Det kan være vanskelig å vite hvilken gressklipper du skal velge. Det finnes mange forskjellige varianter med ulike funksjoner og formål. Her har vi i Staypro laget en liste over våre fem mest solgte gressklippere.

Hvordan ser hagen din ut?

Når du kjøper en gressklipper, må du selvfølgelig tenke på hvordan hagen din ser ut. Er den veldig stor eller kanskje mindre med mange trær og busker. Avhengig av størrelsen og utseendet på hagen din, bør du velge en gressklipper som er egnet for det aktuelle formålet.

Populariteten til batteridrevne gressklippere

Blant Staypros mest populære gressklippere er de fleste batteridrevne. Batteridrevne gressklippere er praktiske fordi de ikke krever problemer med bensin og ledninger. Hvis du vil ha en batteridrevet gressklipper, bør du selvfølgelig vurdere batteriet. Ofte kan batteriet kombineres med andre verktøy og maskiner til hagen.

En annen ting å huske på når det gjelder batteridrevne gressklippere er at de kan brukes i en begrenset periode når batteriet lades ut. For å unngå dette, spesielt i større hager, kan det være verdt å investere i to batterier slik at ett alltid er ladet og klart til bruk.

Flytende gressklippere

En annen gressklipper som kvalifiserer til Staypro-topplisten er en sveveklipper, eller en luftpute-gressklipper som den også kalles. Denne typen gressklipper er ofte mindre i størrelse og lett å manøvrere. En perfekt modell for kuperte hager eller områder der du må klippe mye rundt trær, busker eller blomsterbed.

Kjente og pålitelige merker

De mest populære gressklipperne i vårt sortiment kommer alle fra kjente merker som AL-KO og Black & Decker. I vårt sortiment finner du selvfølgelig flere gressklippere fra andre toppmerker.