Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Løvblåser

Løvblåsere brukes blant annet til å blåse løv vekk fra plener, gangveier, busker og i innkjørselen. Hos Staypro finner du drivstoffdrevne modeller fra blant annet Makita og Hikoki.Les mer
Søkeresultat fra kunnskapsportalen
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
1 produkt
  • 1
Løvblåsere, også kalt luftblåsere, brukes blant annet til å blåse løv vekk fra plener, gangveier, busker og i innkjørselen. Det allsidige verktøyet er også utmerket å ha med seg når du skal vaske bilen eller fjerne snø fra terrassen. Bensindrevne løvblåsere gir stor kraft og lang driftstid, noe som gjør dem til et passende valg for større tomter med store løvsamlinger. Hos Staypro finner du drivstoffdrevne modeller fra blant annet Makita og Hikoki.

Stor kraft

Bensindrevne løvblåsere gir høy effektivitet og du slipper å bli begrenset av kabler. Det er derfor et veldig godt valg for deg med en stor hage med mange busker og trær å navigere mellom. I motsetning til deres nett- og batteridrevne søsken, er de drivstoffdrevne modellene ofte tyngre og bråker mer. På grunn av det høye støynivået bør du alltid bruke et par hørselsvern når du bruker løvblåseren for å fjerne løv og hageavfall. Her kan du ta del i Staypros brede utvalg av komfortable øreklokker perfekt til formålet.

Ønsker du en luftblåser med mye kraft og stor motor, kan du med fordel velge en bakmontert variant. Da kan du dra lenge rundt på verktøyet og blir mindre sliten i armene.

Valg av bensin

For å være sikker på at du bruker riktig type drivstoff i maskinen din, bør du alltid lese bruksanvisningen nøye. Det står hvilket drivstoff som er beregnet på hagemaskinen din. Maskiner med totaktsmotorer har ikke eget smøresystem og du må derfor blande olje i bensinen for at verktøyet skal fungere. Hvis løvblåseren din har firetaktsmotor, trenger du ikke tenke på dette.

En gressplen fri for løv

Bruk gjerne luftblåseren når bladene er tørre. Det går både raskere og bladene er lettere å frakte bort. Skal du håndtere våte høstløv er det greit å velge en kraftigere løvblåser, eller en blåser med variabel hastighet hvor styrken kan økes for å kunne håndtere de tyngre bladene. Det finnes også luftblåsere som suger inn bladene. Deretter samles de og males ned i maskinen eller i en ryggsekk slik at de deretter kan komposteres.