Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

VEAB Avfukter

En avfukter er til for akkurat det navnet tilsier, for å redusere fuktigheten i luften. Avfukteren kan bidra til å forebygge og forhindre fuktskader, forbedre inneklimaet eller hjelpe tøyet å tørke raskere.Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
2 produkter
  • 1
Relaterte artikler:
En avfukter er til for akkurat det navnet tilsier, for å redusere fuktigheten i luften. Avfukteren kan bidra til å forebygge og forhindre fuktskader, forbedre inneklimaet eller hjelpe tøyet å tørke raskere. Valget av avfukter avhenger i stor grad av plassen den skal stå i og hvilke behov som er der. Faktorer å ta hensyn til er både fuktbelastning, temperaturforhold og størrelsen på rommet.

Her kan du lese mer om hva som kan være greit å tenke på når du skal velge avfukter.

Staypro tilbyr avfuktere fra kjente merker som Acetec, Woods, eeese og El-Björn.

Baderom
Dusj og bad er de rommene som er mest påvirket av fukt i boligen. Med en avfukter blir du raskt og enkelt kvitt overflødig fuktighet, noe som ikke bare gjør at håndklær tørker raskere og holder seg friske. Du forhindrer også fuktskader på badet.

Krypkjeller
I krypkjeller er høy luftstrøm viktig. Når luften sirkulerer, sørg for at hele rommet er avfuktet, og ikke bare avfukterens nærområde. Plasser avfukteren så sentralt som mulig i krypkjelleren, alt for å lette luftsirkulasjonen.

Kjeller
Det oppstår lett fukt i kjellerrommene da den varme luften fra ovenpå møter kulden i kjelleren. Fuktighet kan også trenge gjennom veggene i bakken rundt. Dette kan skade huset og resultere i kostbare reparasjoner og utbedringsarbeider. Med en luftavfukter kan du enkelt fjerne overflødig fuktighet og dermed eliminere risikoen for mugg og fuktproblemer. Ønsket fuktighetsnivå er 50 % relativ fuktighet.

Tørkerom
Å la tøyet lufttørke tar lang tid mens tørketrommelen sliter på klærne. Med en avfukter kan du tørke tøyet raskt og skånsomt samtidig som du avfukter rommet! Den fuktige luften suges opp og ut kommer tørr og varm luft som tørker tøyet og fjerner overflødig fuktighet.