Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Dewalt DWV901LTArt.nr: HY11802

Dewalt
Støvsuger
med veskeholder, 1400 W, L-klasse
Beskrivelse
Art.nr: HY11802
L-klassifisert våt-/tørrstøvsuger på 30 liter med automatisk filterrengjøring hvert 30. sekund. T-Stak oppbevaringsbokser kan festes oppå støvsugeren.
Prisjakt
6 259 kr
inkl. MVA

Beregnet 05.06.2023 fra leverandør

Beskrivelse
Art.nr: HY11802
L-klassifisert våt-/tørrstøvsuger på 30 liter med automatisk filterrengjøring hvert 30. sekund. T-Stak oppbevaringsbokser kan festes oppå støvsugeren.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

DEWALT DWV901LT er en L-klassifisert støvsuger på 1400W som egner seg til våt-/tørrstøvsuging.

Perform & Protect
Når du ser Perform & Protect-merket, vet du at produktet er utformet for din sikkerhet uten å kompromisse med ytelsen eller holdbarheten. Dewalts produkter med Perform & Protect-merket oppfyller strenge kriterier i en eller flere av følgende fokusområder mht. sikkerhet: vibrasjoner, støv og kontroll.

Vibrasjonseksponering kan føre til mange ulike tilstander som alle sammen benevnes som hånd- og armvibrasjonssyndrom (HAVS). Andre tilstander er karpaltunnelsyndrom og hvite fingre. Når Perform & Protect-merket brukes for vibrasjon, garanterer det redusert triaksialt vibrasjonsnivå og økt brukstid uten å redusere ytelsen.

Innånding av lufbåret støv kan føre til flere langvarige sykdomstillstander, for eksempel støvlunge og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Når Perform & Protect-merket brukes for støv, garanterer dette at risikoen for innånding av støv reduseres for å gi renere og sikrere arbeidsmiljø.

Ved boring eller kapping er det en fare for at verktøyet setter seg fast. Dette kan føre til skader på verktøyet eller føre til personskade. Når Perform & Protect-merket brukes for kontroll, garanterer det at det finnes en innovativ sikkerhetsfunksjon som kontrollerer moment, innebygd i verktøyet.
Tekniske data:
Effekt < 1400 W
Maks. luftstrøm 4080 l/min
Kapasitet 30 l
Våt-/tørrvolum 17.5 l
Lydtrykk 80 dB(A)
Lydeffekt 93 dB(A)
Høyde 500 mm
Vekt 9.5 kg.
 • T-Stak oppbevaringsbokser kan festes oppå støvsugeren
 • L-klassifisert for å oppfylle EU-lovgivningen
 • Innovativt rengjøringssystem med doble filtre opprettholder ytelsen i krevende arbeidsmiljøer
 • Konstant sugekraft selv ved svært fint betong- og trestøv
 • Filteret rengjøres automatisk hvert 30. sekund, neo som hindrer at filteret tettes til samt opprettholder konstant luftstrøm
 • Våt-/tørrstøvsuging
 • Innebygd kontakt for tilkobling av elektrisk verktøy, slik at støvsugeren automatisk slås på og av
 • Automatisk start- og stoppkontroll fra tilkoblet elektrisk verktøy, støvsugeren går 15 sekunder etter at det elektriske verktøyet er slått av for å rense slanger for støv og rusk
 • Robust tankkonstruksjon som egner seg for krevende oppgaver

Leveringsomfang

 • 4 m x 32 mm slange
 • 35 mm Airlock-adapter
 • Støvsugerpose

Spesifikasjoner

Watt 1400 W

Våtstøvsuging Ja

Beholdervolum 17.5 l

Støvklasse L

EAN 5035048467442

Garanti

1 års garanti for elektroverktøy med mulig forlengelse til 3 år
Dewalt tilbyr 1 års garanti på sine elektroverktøy, her kan du lese mer om Dewalts garantibetingelser. På enkelte produkter er det også mulig å forlenge garantien i inntil 3 år. På Dewalts hjemmeside kan du se om du har mulighet til å forlenge garantien på produktet ditt og lese mer om deres 3 års garanti. Vær oppmerksom på at du må registrere produktet og legge det til i produktlisten innen 4 uker etter kjøpet. Merk at garantier kan variere avhengig av om du bestiller som firma eller privatperson.

Anbefalt