Har du bestemt deg for å kjøpe en trykkluftdrevet muttertrekker, men vet ikke hvilken du skal velge? Dette er de fem modellene vi selger mest av akkurat nå.

I dag kan du få en batteridrevet muttertrekker med kraft som holder i massevis, men selv om de fleste velger batteridrevet betyr ikke det at det ikke også er plass til trykkluftdrevne verktøy. Hvis du for eksempel jobber i en garasje eller et verksted eller allerede har en kompressor, er det flere gode grunner til å investere i en pneumatisk «mutterknekker».

Les mer i vår guide: Slik velger du riktig muttertrekker

Ikke glem kompressoren

Når det gjelder batteridrevne muttertrekkere, er det produsenter som Milwaukee, Bosch og Hikoki som dominerer.  Hvis man ser på trykkluftdrevne muttertrekkere, er det i stedet produsenter som Bahco, Ingersoll Rand og Facom som gjelder. De fleste har en tilkoblingsinngang på ¼ tommer til å koble på slangen. Imidlertid er det forskjeller i hvor mye luft de bruker. Derfor er det viktig at du sjekker kapasiteten til kompressoren før du bestemmer deg for hvilken muttertrekker du skal velge.

Les mer i vår guide: Slik velger du rett kompressor

Kundene krever høy ytelse

Så lenge du har en passende kompressor til å drive verktøyene dine, får du mye kraft for pengene hvis du velger å kjøpe en trykkluftdrevet muttertrekker. Mange av våre mest solgte muttertrekkere for trykkluftdrift har et dreiemoment på 1000 newtonmeter eller mer. Det er langt mer enn du trenger for å skifte dekk på bilen, uansett hvor hardt hjulboltene sitter.