Vet du ikke hvilken muttertrekker du skal kjøpe? For å hjelpe deg med valget ditt, har vi plukket ut de fem muttertrekkerne vi selger mest av akkurat nå. De er ikke bare bestselgere – de har også blitt testet og fått toppkarakter av våre kunder.

Med en kraftig «mutterknekker» kan du gjøre alt fra å løsne på hjulbolter til å stramme store skruer.  Ettersom muttertrekkeren slår rundt skruen eller mutteren, får verktøyet et høyere dreiemoment enn en vanlig skrutrekker, og kan derfor fortsette å trekke når skrutrekkeren gir opp.


Les også vår store guide: Slik velger du riktig muttertrekker

Batteridrevne muttertrekkere dominerer

Hos Staypro selger vi batteridrevne, nettdrevne og trykkluftdrevne muttertrekkere. Den trykkluftdrevne muttertrekkeren er fremdeles et vanlig syn i mange garasjer og verksteder, men når det gjelder salg dominerer batteridrevne muttertrekkere. En trykkluftdreven muttertrekker kan fortsatt være et godt valg hvis du allerede eier en kompressor, men når det gjelder ytelse kan dagens batteridrevne verktøy tilfredsstille de fleste behov som oppstår.

Kraftige verktøy med høyt dreiemoment

For å bytte dekk på bilen trenger du ikke et dreiemoment som er høyere enn 130–250 newtonmeter, men våre kunder ser ut til å ha høyere ambisjoner enn som så. Felles for de fleste av våre mest solgte muttertrekkere er at de er ekte kraftpakker. Mange av dem er 18-voltsmaskiner med et maksimalt dreiemoment på over 1000 Nm. Med et dreiemoment som kan justeres i flere trinn, er de egnet for både enklere og tøffere oppgaver.

Med eller uten batterier?

Våre mest populære muttertrekkere selges både med og uten batterier og ladere. Hvis du allerede eier batteridrevne verktøy, kan du kjøpe et verktøy fra samme produsent for å komme deg billigere unna. Våre mest solgte muttertrekkere kommer fra kjente merker som Milwaukee, Dewalt, Bosch og Hikoki.