Høy presisjon og en fleksibilitet som er vanskelig å slå har gjort sirkelsagen til en favoritt blant mange hjemmefiksere og profesjonelle. Lurer du på hvilken som er best i test? Dette er de mest populære og mest solgte sirkelsagene våre akkurat nå. Alle har også fått toppkarakter av kundene våre.

Den stasjonære bordsirkelsagen kommer alltid til å være den ukronede kongen av de helt rette kuttene, men den håndholdte sirkelsagen ligger ikke lagt bak. Hvis man tar hensyn til hvor fleksibel den er, samt hvor lett den er å bære med seg, har den helt egne bruksområder. Sirkelsagen kan både kappe og kløyve, og kombinert med en styreskinne kan du sage lengder med millimeterpresisjon.

Batteridrevne sirkelsager er de mest populære

Felles for mange av de sirkelsagene vi selger mest av hos Staypro, er at de er batteridrevne. Alle som noen gang har brukt en sirkelsag forstår hvorfor mange velger en batteridrevet modell. Mange synes at det er deilig å slippe å holde styr på ledningen og å lete etter en stikkontakt. En annen ting modellene har til felles er at de har en sagbladstørrelse på 165 millimeter eller større, noe som gir en sagedybde på omtrent 60 millimeter og oppover, forutsatt at bladet står i 90 graders vinkel.

Sirkelsager fra alle de store produsentene

Milwaukee, Hikoki, Metabo, Dewalt, Bosch … uansett hvilken produsent du foretrekker, kan du være sikker på at de har flere sirkelsager i sortimentet sitt. Hvis du skal kjøpe en sirkelsag med skinne, er det tryggest å kjøpe en skinne fra samme produsent. Men det finnes også eksempler på sager og skinner fra ulike produsenter som kan kombineres. Derfor lønner det seg å undersøke litt før man kjøper.

Kundene våre virker generelt sett å være veldig fornøyde med sirkelsagene sine, og samtlige av de fem mest solgte modellene våre har fått flere toppkarakterer. «Passer perfekt på en hytte uten elektrisitet», «Beste sirkelsagen jeg har brukt» og «Kraftig motor og enkel å håndtere» er noen av kommentarene som har blitt postet sammen med karakterene.