Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gressklippere

Bensindrevne gressklippere er de kraftigste i sin klasse. Hos oss i Staypro finner du drivstoffdrevne modeller fra merker som for eksempel AL-KO.Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
27 produkter
  • 1
Relaterte artikler:
Gressklipperen er for mange en av de mest brukte hagemaskinene. Frodige sommermåneder når gresset vokser raskt, kan det hende du må klippe plenen flere ganger i uken for å holde gresset nede i den lengden du ønsker. Hvilken modell du bør bruke avhenger av hvor stor hage du har og hvor tornet tomten din er. Har du en stor tomt med mye kupert, er en kraftig bensindrevet gressklipper å foretrekke. Hos oss i Staypro finner du drivstoffdrevne gressklippere fra merker som for eksempel AL-KO.

Et kraftfullt valg
Bensindrevne gressklippere er de mest kraftfulle i sin klasse og egner seg til å klippe større plener med langt gress, bakker og røtter. De effektive motorene gir høy presisjon og et jevnt klipperesultat for hele plenen – også når gresset er vått. I motsetning til sine batteri- og nettdrevne søsken, er de drivstoffdrevne variantene begrenset av verken ledning eller batterilevetid. De høye vibrasjonene gjør at lydnivået ofte er litt høyere for en drivstoffdrevet modell og det kan være greit å investere i hørselvern for å kunne klippe i fred og ro. Har du en stor plen med høydeforskjeller og langt gress, er utholdenheten til en batteridrevet gressklipper akkurat det du trenger.

Hvilken bensin skal du bruke?
95- eller 98-oktan bensin? Eller er akrylatbensin et bedre valg? Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvilken bensin du skal velge til gressklipperen din. I dag er det mange som bruker 95-oktan bensin til hagemaskinene sine – en type bensin som egentlig er beregnet på biler og større motorer. Alkylatbensin er et mer miljøvennlig alternativ som også er mer skånsomt for små motorer. Hvis gressklipperen din har en totaktsmotor eller firetaktsmotor påvirker også valg av drivstoff, da totaktsmotoren krever at du fyller på olje i bensinen. Den enkleste måten å få svar på hvilken bensin du bør velge er å lese manualen til gressklipperen din. Der står det hvilken bensin som er burde brukes med akkurat den modellen.

Populære funksjoner
De bensindrevne variantene har fått stor popularitet ettersom kraften deres muliggjør kutting av store områder på kort tid. Ønsker du enklere betjening kan du med fordel velge en selvgående gressklipper. Da ruller hjulene ved hjelp av motoren og du slipper å dytte den tunge maskinen selv. Justerbar klippelengde er en annen smart funksjon som vanligvis er verdsatt av mange brukere.