Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gressklippere

En jevnt klippet plen setter tonen for hele hagen. Staypro har et bredt utvalg av batteridrevne gressklippere fra merker som Gardena, Greenworks, samt flere.Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
102 produkter
Relaterte artikler:
En jevnt klippet plen setter tonen for hele hagen. Hvilken type gressklipper du trenger avhenger hovedsakelig av hvor stor tomt du har og hvor kupert plenen din er. Det er også andre faktorer å vurdere. For eksempel er budsjett, ønsket lydnivå og spesialfunksjoner også viktig å ta hensyn til når du skal velge hagemaskin. En batteridrevet gressklipper er relativt stillegående og gir stor fleksibilitet da den er enkel å starte og betjene. Det finnes også selvgående varianter som sparer deg for tid. Proffsmagasinet har et bredt utvalg batteridrevne gressklippere fra populære merker som Gardena, Greenworks, med flere.

Mange fordeler med batteridrevet gressklipper
Batteridrevne gressklippere klipper gress uten kabler eller eksos. Det er et miljøvennlig alternativ til en bensindrevet maskin, men som likevel gir høy ytelse. Med en batteridrevet gressklipper slipper du å bære rundt på bensinkanner eller tenke på kabler som kan sette seg fast i kratt og kratt. De batteridrevne variantene er stillegående og lar deg klippe plenen i fred og ro, uten behov for øreklokker. Andre verdsatte funksjoner du kan finne i batteridrevne modeller er valgbar klippehøyde og gressoppsamler som samler opp gress og løvrester under klippetiden.

Batteri og batteritid
Batteri er en praktisk driftskilde som gir effektivitet og allsidighet. Har du allerede hagemaskiner fra merker som f.eks. Black & Decker kan du i noen tilfeller bruke samme batteri til en gressklipper fra samme produsent. Batterilevetiden varierer avhengig av modell og batteristrøm, men er vanligvis rundt 15-30 minutter. Det er vanligvis nok å klippe en mellomstor plen. For robotstøvsugere er batterilevetiden vanligvis enda lengre. Kapasiteten til batteriet påvirkes av hvor høyt og tykt gress du klipper. For tøffere arbeid må motoren jobbe hardere og batteriet lades ut raskere.

En robotgressklipper gjør jobben for degØnsker du enda mer fleksibilitet er en robotgressklipper et godt valg. Robotgressklipperne er selvgående og klipper gresset i hagen din til en jevn høyde. Ved hjelp av sensorer merker gressklipperen størrelsen på plenen og den kompenserer også for blomsterbed og hagegrupper. Når batteriet lades ut, går roboten tilbake til ladestasjonen. Alt du trenger å gjøre er å fullføre installasjonen og robotgressklipperen tar seg av resten. Er du nysgjerrig på robotgressklippere kan du lese mer i vår guide "Slik fungerer en robotgressklipper".