Stikksagen er et must så snart du skal sage kurver og former, men er også til stor hjelp når du skal gjøre enkle ting som å kappe plank. Ikke rart at den har blitt favoritten til både hjemmesnekkere og proffe! 

Felles for alle stikksager er at de har et fastspent sagblad som beveger seg oppover og nedover i høy hastighet for å ta seg gjennom materialet som sages. Derimot kan de forskjellige modellene være litt forskjellige i ytelse, utforming og funksjonalitet. For å bli bedre kjent med stikksagen og få en gjennomgang av de forskjellige funksjonene, anbefaler vi guiden vår Velg riktig stikksag. 

Hvilken stikksag er best i test? 

Vi får ofte spørsmål om hvilken stikksag som er best, men det er alltid avhengig av hva du skal gjøre, og hvordan du kommer til å bruke stikksagen din. Stikksagen som er «best i test» for en hjemmesnekker er ikke nødvendigvis det beste valget for en håndverker som bruker sagen sin hver dag. 

Hvilke stikksager kjøper kundene til Staypro? 

Det er umulig å si hvilken stikksag som er best, helt objektivt. Men ved å se på hvilke stikksager kundene våre foretrekker, kan du få litt hjelp på veien. Når vi ser på bestselgende modeller som også har fått toppkarakter av kundene våre, kan vi se at batteridrevne modeller på 18 volt ligger på topp. Litt lengre ned på listen, er det plass til både stikksager med ledning og stikksager som drives av 12-voltsbatterier.  

Mange stikksager selges nakne, det vil si uten batteri og lader. Men det finnes mange modeller som kan kjøpes i pakke for deg som ikke allerede har investert i en batteriplattform. 

Stikksager fra kjente produsenter 

Det er et sikkert kort å satse på kjente produsenter. De stikksagene vi selger best av hos Staypro, kommer fra produsenter som Milwaukee, Dewalt, Makita, Bosch, Hikoki, Metabo og Black & Decker.