Lurer du på hvilken hodelykt som er best i test? Vi har sammenlignet tre toppselgende modeller og samlet vurderinger og omtaler etterlatt av våre kunder!

En hodelykt er en praktisk og nyttig lyskilde som du bærer på hodet. Lykten er like nyttig når du tar kveldsturen din som når du mekker med bilen og trenger å ha hendene frie.

Når du velger en hodelykt, er det flere funksjoner du bør se etter.

Lysstyrke

For det første er det viktig å se på lysstyrken og rekkevidden. En god hodelykt bør tilby nok lys for å lyse opp området foran deg og gi deg god sikt i mørket. Jo høyere lumen, desto kraftigere lys.

Batterier og batterilevetid

En annen viktig funksjon å se på er hvilke batterier hodelykten bruker og hvor lang batterilevetiden er. Tenk over hvordan du kommer til å bruke hodelykten. Klarer du deg med en oppladning, eller trenger du utskiftbare batterier? Du vil jo helst ikke havne i en situasjon der lykten plutselig slukner midt i en aktivitet.

Vanntetthet

Et annet aspekt å se på er vanntettheten. Hvis du planlegger å bruke hodelykten utendørs, i regn eller snø, er det viktig at den er vanntett og kan håndtere værforholdene. De fleste hodelyktene vi selger har en beskyttelsesgrad på IPX4 eller høyere.

Sammenligning: Hodelykt best i test

For at du lettere skal kunne velge hvilken hodelykt som er best for dine behov, har vi sammenlignet noen av hodelyktene vi selger mest av akkurat nå, og samlet kundeomtaler fra Trustpilot. De fullstendige produktomtalene kan leses i sin helhet på de respektive produktsidene.

1. LED LENSER iH9R

Populære LED LENSER iH9R er en oppladbar hodelykt som også kan brukes med vanlige AA-batterier, noe som gir økt fleksibilitet. Som bruker kan du veksle mellom langt og bredt lys, samt veksle mellom to energimoduser for å maksimere batteritiden. Hva mer kan man ønske seg?

Fordeler

+ Lysstyrke på 600 lm

+ Rekkevidde opp til 200 m

+ Oppladbar eller med AA-batterier

+ Beskyttelsesgrad IP 54

Dette sier kundene våre

Staypros kunder er generelt veldig fornøyde med LED LENSER iH9R. De fleste som har testet hodelykten og skrevet omtaler har gitt toppkarakterer. Flere brukere skriver at de bruker hodelykten daglig på hundeturer. Flere setter pris på at den både har oppladbart batteri og kan brukes med AA-batterier.

2. GP LIGHTING Discovery CHR35

GP LIGHTING Discovery CHR35 er en svært populær hodelykt, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Den har god lysstyrke på 600 lm, fire lysmodus og leveres med et oppladbart litiumionbatteri. En smart funksjon som vi virkelig setter pris på er at selve lampen kan tas av og brukes som lommelykt.

Fordeler

+ Lysstyrke på 600 lm

+ Rekkevidde på opp til 130 meter

+ Avtagbar lampe

+ Oppladbart litiumionbatteri

+ Beskyttelsesgrad IPX4

+ Fire lysmodus

Dette sier kundene våre

Staypros kunder er enige om at GP LIGHTING Discovery CHR35 er en veldig god hodelykt, og et klart flertall har gitt den høyeste karakter. En av kundene skriver "Utrolig bra lys med denne hodelykten. Mitt beste så langt, og nå virker mine gamle litt svake i lyset. Sitter godt på hodet. Vurderer å kjøpe flere." En annen skriver: "Dette var noe som passet meg veldig bra. Justeringene på stroppene og lampens funksjoner har gjort alt så mye enklere å ha og bruke i det man gjør. Og dette er noe jeg varmt anbefaler til noen som trenger å ha armene frie og fortsatt ha lys."

3. GELIA 4088100011

GELIA 4088100011 er en allsidig og praktisk hodelykt med tre lysmoduser, hvorav det kraftigste er på hele 1000 lm. Lampen lades med USB (kabel medfølger dessverre ikke) og har beskyttelsesklasse IPX4. Den justerbare elastiske stroppen sørger for at lampen sitter godt på hodet.

Fordeler

+ Lysstyrke på 1000 lm

+ USB-lading (kabel ikke inkludert)

+ IPX4

Dette sier kundene våre

Våre kunder som har testet og gitt resesjoner på GELIA 4088100011 er enige om at det er en lampe som blir satt pris på og kan anbefales til andre. En bruker skriver for eksempel: "En veldig bra hodelykt som oppfyller formålet for vårt bruk. Bruker denne flittig når vi utfører vedlikehold av maskiner og kvalitetsarbeid for å se detaljer ordentlig." En annen skriver "God lysfordeling med balansert vekt" og en tredje skriver "Utrolig kraftig lysbilde".