Avstemningen har stengt, juryen har tatt sitt valg, og vi kan endelig avsløre at vi har en vinner i To-tom-fire utfordringen 2021.

1. plass: Trond Birkeland


“Min idé med kattesengen var å lage noe litt morsomt og få frem at denne konkurransen er sponset av Milwaukee. Derav den litt røffe industrielle look med litt stålkonstruksjonsaktige ben og litt slitt overflate. Samt at å lade batterier er jo en stor del av Milwaukee verktøy hverdag. (Musefangere på fire ben trenger jo også mye ladetid)”

Trond vinner verktøysettet Milwaukee M18 FPP6C3-502B.

Se hva utfordringen gikk ut på her!

Vinneren av To-tom-fire utfordringen 2021 ble Trond Birkeland med sin morsomme Pet Charging Station (katteseng).

2. plass: Bernt Aamodt


“Jeg tegnet ulike varianter av fotskammel/krakk og endte opp med å ville forsøke å lage en med meier. Dette for at den skulle stå i stil med gyngestolen, men også fordi meiene ville gi bedre støtte til bena da vinkelen ville tilpasse seg ulike setehøyder.”

Bernt vinner en verktøypakke med godt og blandet fra Milwaukee.

Andreplassen gikk til Bernt Aamodt med sin nydelige fotskammel.

3. plass: Berge Stople


“Jeg ønsket å lage noe fint og nyttig til vår fremtidige bolig, som kan bli brukt i flere rom, noe med et moderne og skandinavisk uttrykk.”

Berge vinner Miwaukee Shockwave CD 40P bitssats.

Tredjeplassen gikk til Berge Stople med sin kreative knaggrekke.

Motivering fra juryen

- Juryen funderte over om kattesengen virkelig var bygget av et to-tom-fire virke, og fikk flere ganger gå tilbake til dokumentasjonen for å finne ut hvordan Trond hadde gjort det. Alt var rett gjort, og førsteplassen ble kåret.

- Hvis det var et bidrag jurymedlemmene ønsket å ta med seg hjem, så var det Bernt sin fotskammel.

- Juryen var veldig imponert over hvordan Berge hadde løst funksjonen til kleshengerne med så mange løse deler.

Tusen takk

Vi vil benytte anledningen til å takke vår samarbeidspartner Milwaukee, som har sponset med flotte premier. Vi vil også takke juryen, som i år besto av Ludwig Berg på Stockholms Möbelverkstad AB, Peter Martinsson på Milwaukee og Lars Olsson på Proffsmagasinet.

Sist men ikke minst, tusen takk til alle som har deltatt, vi er riktig imponerte og vi gleder oss allerede til ny utfordring neste år.

Se alle bidragene i To-tom-fire utfordringen her!

Oppdatert 26.04.2021