Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Verktøyvogner

Verktøyvognene er utstyrt med hjul, noe som gjør dem til et perfekt verktøy i det større så vel som det mindre verkstedet. Verktøytvognene finnes både med og uten verktøy, er ofte utstyrt med kasseinnsatser og rommer vanligvis et større antall verktøy enn tradisjonelle verktøykasser.Les mer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
69 produkter
Verktøyvognene er utstyrt med hjul, noe som gjør dem til et perfekt verktøy i det større så vel som det mindre verkstedet. Verktøyvogner fås både med og uten verktøy, er ofte utstyrt med kasseinnlegg, noe som gir gode sorteringsmuligheter og rommer vanligvis et større antall verktøy enn tradisjonelle verktøykasser. Noen verktøyvogner kan kobles til verktøytavler med kroker for enkel oppheng av verktøyet på arbeidsplassen eller i verkstedet.

Verktøyvogner egner seg for oppbevaring av mange forskjellige håndverktøy. For verktøyvogner uten medfølgende verktøysett er håndverktøy som skrutrekkere, tang eller hammere tilgjengelig for kjøp.

Hos Staypro finner du et bredt utvalg av verktøyvogner i ulike størrelser, både med eller uten medfølgende verktøysett, fra populære merker som Bahco, Stanley, Ironside og Facom m.m.