Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

ESYLUX EP10055393Art.nr: 3094481

ESYLUX
Bevegelsesdetektor
hvit
Beskrivelse
Art.nr: 3094481
Bevegelsesdetektor med 360° overvåkingsområde for takmontering for tilpasset tenning/avkobling av belysningen, noe som reduserer energikostnadene betraktelig. Med et bredt område på opptil 24 m i diameter ved en anbefalt monteringshøyde på 3 m (maksimal monteringshøyde 5 m) for bruk i små rom, passasjerrom, toaletter og carporter.
Prisjakt
1 694 kr
inkl. MVA

Beregnet 02.05.2024 fra leverandør

Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3094481
Bevegelsesdetektor med 360° overvåkingsområde for takmontering for tilpasset tenning/avkobling av belysningen, noe som reduserer energikostnadene betraktelig. Med et bredt område på opptil 24 m i diameter ved en anbefalt monteringshøyde på 3 m (maksimal monteringshøyde 5 m) for bruk i små rom, passasjerrom, toaletter og carporter.

Produktinformasjon

Egenskaper

Bevegelsesdetektor med 360° overvåkingsområde for takmontering for tilpasset tenning/avkobling av belysningen, noe som reduserer energikostnadene betraktelig. Med et bredt område på opptil 24 m i diameter ved en anbefalt monteringshøyde på 3 m (maksimal monteringshøyde 5 m) for bruk i små rom, passasjerrom, toaletter og carporter. Spesielt egnet for installasjoner i høyder opp til 5 m, f.eks. i idrettshaller, varehus m.m. Gjelder 24 m modellen.
  • Passer med 16 A høyeffektsrelé (volframkontakt) spesielt bra for til-/frakobling av kapasitive laster som f.eks. EL-FD-er, parallellkompenserte lysrør, kompaktlysrør, lavenergilamper <br/> <br/>Automatisk belysningsstyring for bruk med eller uten mye dagslysinnslipp <br/> <br/>Enkel programmering via Fjernkontroll med "blue mode"-teknologi eller via instillingselement (potentiometer) <br/> <br/>Innebygd bryter for innstilling med fjernkontroll eller via innstillingskontroller - forhindrer feil og sabotering <br/> <br/>Fabrikkinnstilt driftsprogram for øyeblikkelig igangkjøring <br/> <br/>Dimming av interferenskilder gjennom redusert følsomhet via DIP-bryter <br/> <br/>Ekstra knappinngang med omkoblingsfunksjon "Rom = PÅ + AV/korridor = PÅ" <br/> <br/>Standardutførelse som innfelt enhet <br/> <br/>Utenpåliggende montering hhv. takmontering med tilbehør <br/> <br/>Dekkramme og designring som er enkelt utskiftbare/lakkbare (kan fås i silver som tilbehør) <br/> <br/>Stor koblingsplass takket være powerboksens lille innbygningsdybde <br/> <br/>Rask og enkel tilkobling med stikklemmer <br/> <br/>Utvidelse av overvåkingsområdet med parallellkobling på maks. 8 detektorer <br/> <br/>Målrettet dimming av områder ved hjelp av den medfølgende linsemasken
Tekniske data​ 
TypeMD-C360/24
Modell/UtførelseBevegelsessensorer
FargeHvit
HVAC-kontrollNei
MonteringsmetodeInnfelt montering
Horisontal deteksjonsvinkel fra/til180-360 °
Maks. rekkevidde fremover4 m
Maks. rekkevidde lateralt4 m
Diameterdeteksjonsområde på gulvet8 m
Maks. innkoblingstid30 min
Kapslingsklasse (IP)IP20
Responsverdi lysstyrke5-2000 lx
​​Maks. brytereffekt2300 W
Maks. startstrøm10 A
MaterialekvalitetØvrig
Justerbar lysverdiJa
Min innkoblingstid60 s
SpenningstypeAC
Frekvensområde50-60 Hz
Med alarmfunksjonNei
Dimmerfunksjon med dimmer Basic elementNei
DyresoneNei
FjernkontrollJa
Tvunget frakoblingJa
NettverkNei
Bypass-bryterJa
MaterialePlast
HalogenfriJa
Kontroll med konstant lysNei
Egnet for trådløs overføringNei
Med signalenhetJa
InverterinngangJa
Optimal monteringshøyde3 m
RAL-nummer (liknende)9010
Responsverdi justerbar følsomhetJa
Lær funksjon for responsverdi lysstyrkeJa
Temperaturområde0-50 ° C
TransparentJa
TrappeovervåkingJa
OverflatetypeMatt
KrypbeskyttelseNei
OverflatebeskyttelseAnnet
Nominell spenning230 V

Spesifikasjoner

Farge Hvit

Serie ESYLUX Compact

Spenningstype AC

EAN 4015120055393

Anbefalt