Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Takarmaturer

Nedenfor er vårt utvalg av takarmaturer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
78 produkter
Taklamper er en av de vanligste interiørdetaljene for ethvert rom i hjemmet og finnes i like mange stiler som materialer og farger. Tenk over hvilken effekt du vil oppnå med taklampen din. Vil du at den skal lyse opp og gi et praktisk lys i hallen? Eller ønsker du å kunne dimme den til et behagelig lys på soverommet? Du kan også skape et blikkfang ved å velge en lampe som tar plass – med et trygt design som hver gjest i hjemmet ditt vil sette pris på. Hos Staypro finner du en rekke taklamper i klassiske og moderne takarmaturer fra merker som Norlys, Easyform, Steinel, Ifö Electric og Westal med flere.

Taklampe etter rom og atmosfære

Når du står overfor valget av en ny taklampe i hjemmet ditt, er det greit å reflektere over hvilket rom lampen skal stå i og hvilket formål den skal tjene. En plafond gir et vakkert og samtidig funksjonelt lys som passer godt i gangen eller i walk-in-garderobeskapet ditt hvor du skal kunne lyse opp plaggene skikkelig og finne den hatten nederst i skuffen. En pendelarmatur gir et mer direkte lys og er derfor ideell på kjøkkenet over kjøkkenbordet eller på kontoret over et arbeidsområde. Hos oss finner du mange typer lamper, alt for at du skal finne belysning for deg og din smak.

Moderne materialer og farger
Staypro har et stort utvalg taklamper i populære farger som sort og medium som skaper en fin interiørdetalj i det nordiske hjemmet. Varme metaller i kombinasjon med opalhvitt glass utfyller hverandre og gir varme til det minimalt dekorerte hjemmet. Velg en takarmatur i tre for en myk følelse i rommet hvis du har svært harde materialer og andre overflater. Ved hjelp av utskiftbare lyskilder kan du kontrollere følelsen lampen din avgir ved å velge en dimmebar LED-lampe som kan justeres i lysfarge, fra varmhvitt til kaldere dagslys.