Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Baderomsbelysning

Nedenfor finner du vårt utvalg av baderomsbelysning som speilarmaturer, vegglamper og lysramper fra kjente merker som Ifö og Svedbergs.
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
34 produkter
  • 1
Nedenfor finner du vårt utvalg av baderomsbelysning som speilarmaturer, vegglamper og lysramper fra kjente merker som Nordlux, Ifö og Svedbergs. Baderomslamper i glass, klart glass og i opalt glass gir muligheten til å sette stilen på ditt bad. Det er også muligheter for farger på soklene som sort, hvit og brun som alle gir ulike uttrykk. I tillegg til utseendet på baderomsbelysningen din er det viktig å ta hensyn til hvilken sone lampen skal plasseres i våtrommet og holde styr på hvilket nivå armaturen er tilpasset fukt og vann ved å forstå IP-rating.

Hvilken IP-klasse kreves på bad?
Bad er delt inn i ulike områder "soner" der det gjelder ulike regler for elektriske installasjoner. Risikoen er ekstra stor i dette miljøet, som må kombinere fukt og jordede gjenstander. En god måte å vite hva lampen tåler bl.a. vannvei er å sjekke beskyttelsesklassen. Elektroniske produkter som baderomslamper har vanligvis en beskyttelsesklasse på IP21, IP44 eller IP67. Et høyere tall i IP-klassen betyr større beskyttelse mot vannsprut og støv, det vil si at du får en mer holdbar lampe. Det første tallet sier hvor motstandsdyktig armaturen er mot støv og berøring og det andre tallet sier hvor godt den tåler vann og damp.

For fullstendig informasjon, kan du be gjerne din elektriker om å forklare hvilken IP-sone armaturen din skal ligge i slik at du kan kjøpe riktig belysning etter plassering. Lei alltid inn et strømselskap dersom du skal pusse opp, reparere eller utføre elektriske installasjoner på badet.