Bosch DIY er et gjør-det-selv-verktøy fra Bosch for hjemmefikseren. Nå selger vi de her på Staypro. For deg som kunde betyr dette et større og mer komplett utvalg å velge mellom.

Ikke alle jobber krever avanserte verktøy for profesjonelle folk, og det er her Bosch DIY kommer inn i bildet. Verktøyene er gjenkjennelige med sin grønne farge og er alle designet for hjemmefiksere og gjør-det-selv-folk som trenger praktiske og pålitelige verktøy som ikke koster for mye. Ved å selge de her på Staypro, ønsker vi å gi deg som kunde enda større valgfrihet og et mer komplett utvalg å velge mellom.

3 verktøy å se nærmere på

Bosch DIY-serien inneholder hundrevis av verktøy i alle tenkelige kategorier. Dette er tre av dem.

Bosch DIY PSR 1800 LI-2 

Bosch DIY PSR 1800 LI-2 er en praktisk skrutrekker for hjemmefikseren. Fungerer sammen med alle Bosch litiumionbatterier i “Power for ALL” -serien og leverer mye strøm for pengene.

Bosch DIY Universal Garden Tidy 

Bosch DIY Universal Garden Tidy er en fleksibel løvblåser med sugefunksjon, flisefunksjon og innebygd oppsamlingspose for effektiv fjerning av hageavfall. Lavt støynivå, variabel blåsehastighet og ergonomisk design er noen av fordelene. Hvis du vil lese mer om løvblåsere, anbefaler vi å lese guiden vår “5 ting du må huske på når du velger løvblåsere”.

Bosch DIY Fontus 

Med en 15-liters vanntank og batteridrift er Bosch DIY Fontus høytrykksspyler perfekt for bruk hjemme eller på farten. Justerbar trykkmodus og fire ulike spraymønstre lar deg fjerne det meste av skitten med stor presisjon.

Om Bosch  

Bosch ble grunnlagt i 1886 i Stuttgart av Robert Bosch. Fra starten var selskapet preget av nyskapende styrke og sosialt engasjement. Gjennombruddet for selskapet kom på 1990-tallet da Bosch utviklet det første operasjonelle tenningssystemet med en magnetisk enhet for bilmotorer. I dag er Bosch en underleverandør til bilindustrien, en produsent av elektroverktøy, industri- og konstruksjonsteknologi og emballasjeteknologi.

Her finner du Bosch DIY-serien hos Staypro. Hvis du har spørsmål eller synes det er vanskelig å velge, er du velkommen til å kontakte kundeservice.