Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Mitsubishi Electric VL-100Art.nr: VS17720

Mitsubishi Electric
Miniventilasjon
Beskrivelse
Art.nr: VS17720
Miniventilasjon med en luftstrøm på 65-105 m3/h som ventilerer bort uønskede lukter, mugg og radon. Forbedrer innemiljøet.
Prisjakt
5 499 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: VS17720
Miniventilasjon med en luftstrøm på 65-105 m3/h som ventilerer bort uønskede lukter, mugg og radon. Forbedrer innemiljøet.

Produktinformasjon

Egenskaper

Mitsubishi Electric VL-100 er en effektiv miniventilasjon som ventilere bort utrivelige lukter, mugg og radon via tilkoblingsrør. Du kan altså lufte og forbedre inneluften til tross for stengte vinduer. Lufter du med åpne vinduer forsvinner den verdifulle varmen ut av huset og kald luft strømmer inn, noe som resulterer i en unødvendig kostnad ettersom luften må varmes opp. Den beste løsningen på dette problemet er Mitsubishi Electric VL-100 som sørger for at du får frisk luft uten å måtte åpne ett eneste vindu. Samtidig gjenvinner du ca. 75% av energien og beholder varmen. Den høye virkningsgraden skyldes den patenterte varmeveksleren som eliminerer avfrostingsbehovet og som overfører en betydelig større del av energien fra luften enn en tradisjonell varmeveksler av plast eller aluminium gjør. Med en enkel installasjon, kun to hull i veggen, passer den perfekt for alle bygningstyper som har problemer med alt fra radon og mugg til røyklukt og dårlig ventilasjon. Miniventilasjonen gir både friskere inneluft og hjelper deg med å spare penger.

Lukt, mugg, røyking, radon – det er mye som kan påvirke innemiljøet og ditt velbefinnende. Radonet som finnes i luften er farlig for mennesker å puste inn ettersom det øker risikoen for lungekreft. Å installere ventilasjonsaggregatet fra Mitsubishi Electric senker radonforekomstene betydelig, selv ved lav viftehastighet.

Mitsubishi Electric VL-100 passer utmerket til alle typer bygninger. Alt fra boder og mindre lokaler til hjemmebruk i anneks, kjellere og garasje. Men også i radonhus og små konferanserom der ventilasjon mangler eller trenger forbedring. Den passer for alle som vil ha god ventilasjon uten å gå på akkord med innendørsvarmen.
Tekniske data
Luftstrøm Lav: 65 m3/hHøy: 105 m3/h
Lydnivå Lav: 25 dB(A)Høy: 37 dB(A)
Temp. gjenvinning, ytelse Lav: 80%Høy: 73%
Strømtilførsel 220-240/50Hz
Effekt 13 - 34 W
Vekt 7,5 kg
Mål (LxBxH) 620 x 265 x 200 mm
  • Forbedrer effektivt ditt innemiljø
  • Med miniventilasjonen kan du til en lav kostnad lufte og forbedre inneluften året rundt, uten å måtte åpne et eneste vindu. Samtidig gjenvinner du ca. 75% av energien og beholder varmen
  • Gir både friskere inneluft og hjelper deg med å spare penger
  • Svært enkel installasjon, kun to hull i veggen for til- og fraluft
  • Perfekt for hjemmet, mindre lokaler, kontoret, radonhus osv. hvor ventilasjon mangler eller kan forbedres

Leveringsomfang

  • Tilkoblingsrør for til- og fraluft

Spesifikasjoner

EAN 4902901712265

Anmeldelser

Anbefalt