Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

eeese OttoArt.nr: 2920276

eeese
Avfukter
13 l
Beskrivelse
Art.nr: 2920276
En kraftig affugter, der kan styres både via Wifi og Google Assistant. Ekstremt støjsvag med et støjniveau på kun 35 dB(A) og har en oscillerende funktion til tørring af tøj.
Prisjakt
2 500 kr
inkl. MVA
Kan ikke bestilles for øyeblikket
Hvis du vil få beskjed når produktet er tilbake på lager, må du godta cookies for markedsføring. Klikk her for å håndtere cookies..
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2920276
En kraftig affugter, der kan styres både via Wifi og Google Assistant. Ekstremt støjsvag med et støjniveau på kun 35 dB(A) og har en oscillerende funktion til tørring af tøj.

Produktinformasjon

Egenskaper

eeese Otto er en kraftig avfukter som kan styres både over WiFi og med Google Assistant. Enklere blir det ikke å få perfekt fuktkontroll i boligen! Otto er eeeses jubileumsmodell, som inneholder ekstra mye av det man kan ønske seg av en kompakt boligavfukter. Den er ekstremt lydsvak med sine bare 35 dB (A) og har oscillerende klestørkefunksjon, den er IPX4-klassifisert, slik at den kan brukes i våtrom, og så har den til og med et strømforbruk på bare 145 watt.

Klestørkefunksjon – effektivt, bedre for miljøet og billigere i strøm
I mange husholdninger må man ty til tørketrommelen for raskt å få klesvasken tørr. Denne jobben kan også Otto avfukter ta seg av. Avfukteren har nemlig innebygd en klestørkefunksjon som kan styres via det funksjonelle displayet. Med bare et enkelt klikk på displayet starter den praktiske oscillerende klestørkefunksjonen, som tørker klærne ekstra raskt. Siden strømforbruket er så lavt som helt nede på 145 W, er denne avfukteren et rimeligere og smartere alternativ til en tørketrommel.

Bruk Otto avfukter på badet
Badet er et av de rommene der det dannes mye fuktighet. Etter et varmt bad kan det være fint å kunne slå på Otto avfukter for raskt å få normal fuktighet i rommet igjen. Otto avfukter er IPX4-klassifisert for våtrom, slik at du trygt kan sette den på badet.


Automatisk fuktkontroll
Otto avfukter har auto-modus som kontrollerer fuktigheten i rommet og fjerner overflødig fukt. På displayet på avfukteren kan du stille inn ønsket luftfuktighet, slik at du får nøyaktig den fuktigheten i rommet som du ønsker. Innstillinger du gjør lagres automatisk, også når avfukteren slås av, slik at du ikke må stille den inn på nytt neste gang du tar avfukteren i bruk.

Wifi – styr avfukteren via telefonen eller Google Assistant
Avfukteren har WiFi, slik at du enkelt kan styre den via mobiltelefonen. Det er smart, fleksibelt og innovativt. Avfukteren er også kompatibel med Google Assistant.

Enkel å håndtere
Med sine beskjedne 10,2 kilo er avfukteren lett å flytte rundt på – alt etter hvilket rom du trenger den i. Avfukteren er utstyrt med praktiske bærehåndtak som er pent integrert i designet.

Svært lavt strømforbruk
Den praktiske timerfunksjonen gjør at du selv kan bestemme når avfukteren skal være aktiv. Avfukteren har et lavt strømforbruk på 145 W. Dette er svært lavt for en avfukter som kan avfukte opptil 13 liter om dagen. Tanken har en kapasitet på 2,3 liter.

Avfukteren med diskret lyd
Å la Otto gå om natten er uproblematisk, siden avfukteren har en smart sovemodus-funksjon som du enkelt kan aktivere. Stiller du inn denne funksjonen, går avfukteren med lav viftehastighet og et lydnivå så lavt som helt nede på 35 dB (A).

Otto – et kvalitetsprodukt fra eeese
Otto er en del av den populære serien fra eeese. Alle avfuktere i serien er laget med mål om perfekt synergi mellom solid kunnskap om europeisk klima og miljø, stilren og strømlinjeformet skandinavisk design, og den nyeste teknologien.
 • Stilfullt og kompakt design
 • Boligareal: 4~60 m2
 • Avfuktingskapasitet på 13 l/dag
 • Wifi – kompatibel med Google Assistant
 • Ekstremt lydsvak – avgir bare 35 dB (A)
 • Svært lavt strømforbruk – bare 145 watt
 • Oscillerende klestørkefunksjon
 • Timer-funksjon
 • Antibakterielt luftfilter
 • Innebygd ionisator
 • IPX4-klassifisert – også egnet til bruk i våtrom
 • Praktiske håndtak – svært lett å flytte
 • Barnesikring
 • Slår seg automatisk av når vanntanken er full
Tekniske data​ 
Maks. arbeidsområde60 m²
Anbefalt arbeidsområde4-50 m²
WifiJa
Kapasitet 30 °C / RF 80 % l/dag13
Kapasitet 27 °C / RF 60 % l/dag7
Energiforbruk145W
Strømforsyning220-240/50 V/Hz
Timer1-24 h
Ventilatorhastighet2
Luftvolum, høy95 m³/h
Luftvolum, lav70 m³/h
Lydnivå, høy39 dB(A)
Lydnivå, lav35 dB(A)
Vanntank2,3 l
Driftstemperatur5-35°C
KjølemiddelR290
FilterVaskbart
Avløpsslange medfølgerNei
Størrelse (BDH)308x209x445 mm
Vekt10,2 kg

Spesifikasjoner

EAN 5704841025523

Anbefalt