Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

eeese MarkArt.nr: 2920271

eeese
Avfukter
2,5 l
Beskrivelse
Art.nr: 2920271
Avfukter som kan avfukte rom på opptil 40 m2. Kan brukes i hele huset og er spesielt godt egnet for effektiv avfukting ved lave temperaturer. Avfukteren kan derfor med fordel brukes f.eks. i kjelleren, garasjen, campingvognen eller båten.
Prisjakt
2 969 kr
inkl. MVA

Estimert 9-14 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2920271
Avfukter som kan avfukte rom på opptil 40 m2. Kan brukes i hele huset og er spesielt godt egnet for effektiv avfukting ved lave temperaturer. Avfukteren kan derfor med fordel brukes f.eks. i kjelleren, garasjen, campingvognen eller båten.

Produktinformasjon

Egenskaper

eeese Mark er en avfukter som med fordel kan brukes f.eks. i kjelleren, garasjen, campingvognen eller båten. Mens avfuktningseffekten hos tradisjonelle kompressorbaserte avfuktere forverres betydelig allerede ved en temperatur på 15 °C, så er Mark fortsatt svært effektiv helt ned til 0 grader.

Adsorpsjonsavfukter med innovativ teknologi
Mark trekker fuktigheten ut av luften ved hjelp av adsorpsjonsteknologi. Det gjør at maskinen er like effektiv selv om den arbeider ved kaldere temperaturer. Du kan derfor med fordel bruke avfukteren Mark i båten, campingvognen, kjelleren eller på andre steder i huset der det periodevis forekommer både kondens og lavere temperaturer. Faktum er at ved lave temperaturer har avfukteren Mark en avfuktningseffekt som tilsvarer en mer kraftfull, kompressorbasert avfukter.

Samtidig er utblåsningsluften fra Mark oppvarmet, noe som bidrar til å øke temperaturen i rommet. Avfukteren Mark har et integrert bærehåndtak, og siden den mangler en kompressor så veier den ikke spesielt mye. Det gjør at den er enkel å håndtere. Når tanken er fylt, slår avfukteren seg av automatisk. Alternativt kan en slange monteres for tilkobling direkte til avløpet.

Avfukteren som tørker vasken raskere
Med sitt lave lydnivå på bare 38 dB på det laveste trinnet kan avfukteren enkelt kjøres uten at du blir forstyrret av den. Det finnes ingen kompressor som lager lyd, så det eneste du hør er lyden av luft som ventileres gjennom avfukteren. Den er egnet til flater på opptil 40 m2. Det er med andre ord en liten, men effektiv maskin som dessuten har en smart funksjon for å tørke klær. Den gjør slik at vasken tørker mye raskere når du bruker avfukteren i det rommet der vasken henger. Du kan også slå på svingningsfunksjonen, så tørker klærne ennå raskere. Det sliter mye mindre på klærne enn hvis du bruker tørketrommelen.
  • Absorpsjonsteknologi – fungerer svært godt i kalde temperaturer
  • Tørkemodus for klær
  • 38 dB lydnivå i standardmodus
  • Vaskbart filter
  • Timerfunksjon
  • Indikator som viser når tanken er full
  • Slås av automatisk når tanken er full
Tekniske data: 
Maks. arbeidsområde40 m2
Anbefalt arbeidsområde2-40 m2
Kapasitet 30 °C/RH 80 %7 l/dag
Strømforbruk (i drift)650 W
Strømforsyning220-240/50-60 V/Hz
Timer2/4/8 h
Ventilatorhastighet3
Lydnivå, lavt38 dB(A)
Lydnivå, høyt53 dB(A)
Vanntank2,5 l
Arbeidstemperatur-10~50 °C
Nettovekt5,75 kg
Bruttovekt6,90 kg
Produktets størrelse (BDH)433 x 300 x 200 mm

Spesifikasjoner

EAN 5704841025431

Anbefalt