Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Hultafors HBX-14-11-VArt.nr: 2870342

Hultafors
Finérsag
350 mm
Beskrivelse
Art.nr: 2870342
Finérsag med 11 tenner/tomme og en bladlengde på 350 mm. Sagen leveres med en unik og robust bladbeskyttelse for enkel montering/demontering med bare én hånd.
Prisjakt
378 kr
inkl. MVA
2 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 2870342
Finérsag med 11 tenner/tomme og en bladlengde på 350 mm. Sagen leveres med en unik og robust bladbeskyttelse for enkel montering/demontering med bare én hånd.

Produktinformasjon

Egenskaper

Hultafors HBX-14-11-V er en finérsag for presisjonsarbeid og gulvlegging. Sagen har et 1 mm tykt blad i C75-stål for ekstra stabilitet, presisjon og lav vibrasjon, noe som hjelper med å skape rette snitt. Sagbladet er utformet med et radielt og tannet snitt for å gjøre det mulig med opptak av snitt midt i et brett/plate. Bladet er lakkert med en miljøvennlig voksbasert pulverlakk som gir lav friksjon, lave vibrasjoner og en god rustbeskyttelse.

Hultafors unik 3 fasesliping gir nøyaktig og effektiv avvirkning i flere forskjellige materialer og resultatet er fine snitt uten flising. Tennene på sagbladet er tannspissherdede for å gi lang levetid og fine snittflater, og passer derfor utmerket ved presisjonsarbeid. Håndtaket er ergonomisk utformet i slitesterk ABS, kledd med gummi for perfekt grep med kraft og presisjon.

Sagen leveres med en unik og robust bladbeskyttelse for enkel montering/demontering med bare én hånd. Bladbeskyttelsen beskytter ikke bare sagens tenner ved oppbevaring og transport, men også klær og omgivelsene. Bladet er avtakbart og dermed lett å kildesortere, og håndtaket kan gjenbrukes med eksisterende HBX-reserveblad (BX).
  • Ergonomisk, gummibekledd og utbyttbart håndtak
  • 1 mm tykt blad i C75-stål
  • Unik 3-faset tannsliping
  • Robust bladbeskyttelse
  • Miljøvennlig voksbasert pulverlakk

Leveringsomfang

  • 1 stk. Robust bladbeskyttelse (for enkel montering/demontering med bare én hånd)
Tekniske data: 
Tenner/tomme11
Bladets lengde350 mm

Spesifikasjoner

Bladlengde 350 mm

EAN 7317845907313

Anbefalt