Kontakt ossVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Dewalt DCN701NArt.nr: 2901494

Dewalt
Kabelklipspistol
uten batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 2901494
Kabelklipspistol på 18 V med klasseledende lyd- og vibrasjonsnivåer og rask igangsetting som øker produktiviteten.Utstyrt med beltekrok og LED-lampe for enkel bruk og økt synlighet.
Prisjakt
3464.00 kr
inkl. MVA
Estimert 27.12.2022 fra leverandør
Beskrivelse
Art.nr: 2901494
Kabelklipspistol på 18 V med klasseledende lyd- og vibrasjonsnivåer og rask igangsetting som øker produktiviteten.Utstyrt med beltekrok og LED-lampe for enkel bruk og økt synlighet.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Dewalt DCN701N er en kabelklipspistol på 18 V med klasseledende lyd- og vibrasjonsnivåer og rask igangsetting, noe som øker produktiviteten.Kabelklipspistolen er utstyrt med beltekrok og LED-lampe for enkel bruk og økt synlighet og har kapasitet for 35 klips på 25,4 x 1 mm.Den integrerte kabelguiden hos DCN701N forenkler linjeringen av kabler, og enhetens automatiske dybde sikrer konsekvent bruk uten brukertiltak.Maskinen har samme størrelse som en trådløs maskin, og det er enkelt å komme til mellom bjelker og på trange steder.
  • Trådløs design lar deg jobbe uten behov for ledningerKlasseledende lyd- og vibrasjonsnivåPistolen kan ikke avfyres hvis magasinet er tomtKonsekvent ytelse ved temperaturer mellom -15 og +50 grader CelsiusMinimale rengjørings- og servicekravMechanical rather than gas operation offers consistent performance at temperature between -15 and 50 degrees Celsius and minimal cleaning/service requirementsRask igangsetting for økt produktivitetBeltekrok for enklere brukKapasitet på 35 heftestifter for økt produktivitetLED-lampe for økt synlighetIntegrert kabelguide for enklere linjering av kablerOverstøpt kontaktnese for økt komfortUltrakompakt enhetSamme størrelse som en trådløs bormaskin - enklere å komme til mellom bjelker og på trange stederAutomatisk dybde på enheten for å sikre konsekvent bruk uten brukertiltak
  • <br/>

Leveringsomfang

  • 1 stk. Beltekrok
Tekniske data:Spenning18 VDiameter, kabelklips1 mmLengde, kabelklips25,4 mmMagasinkapasitet35 klamrer/klipsVekt2,1 kg
 

Spesifikasjoner

Volt 18 V

Serie Dewalt XR 18V

EAN 5035048706299

Garanti

1 års garanti for elektroverktøy med mulig forlengelse til 3 år
Dewalt tilbyr 1 års garanti på sine elektroverktøy, her kan du lese mer om Dewalts garantibetingelser. På enkelte produkter er det også mulig å forlenge garantien i inntil 3 år. På Dewalts hjemmeside kan du se om du har mulighet til å forlenge garantien på produktet ditt og lese mer om deres 3 års garanti. Vær oppmerksom på at du må registrere produktet og legge det til i produktlisten innen 4 uker etter kjøpet. Merk at garantier kan variere avhengig av om du bestiller som firma eller privatperson.

Anbefalt