Skal du kjøpe krysslaser, linjelaser, sirkellaser eller kombilaser? Her er en liste med noen av våre mest populære og best likte modeller. Alle har fått toppkarakter og strålende anmeldelser av våre kunder.

Krysslaser, linjelaser, sirkellaser, 360-graderslaser, kombilaser...
Det å navigere i utvalget av laserverktøy fra de forskjellige produsentene er ikke bare enkelt. Det er heller ikke så lett å finne akkurat riktig produkt til jobben du skal gjøre. Derfor vil vi først og fremst tipse om den store guiden vår «Hvordan velge riktig krysslaser, kombilaser eller sirkellaser». Når du vet hvilken type laserverktøy du trenger, er det på tide å sammenligne flere forskjellige modeller og finne ut hvilken laser som er best egnet til ditt bruk.

Les også: Slik velger du riktig krysslaser, kombilaser og sirkellaser

Enkel, solid og brukervennlig krysslaser.

Når vi ser nærmere på noen av våre mest solgte laserverktøy her på Staypro, kan vi konstatere at dette også er produkter som har fått høye karakterer og flotte anmeldelser av kundene våre. Vurderingene som kommer inn via Trustpilot viser et høyt snitt på 4,1, og anmeldelsene er positive. I anmeldelsene kan man finne kommentarer som «godt lys i solskinn», «sterk og tydelig», «svært mye for pengene» og «enkel, solid og brukervennlig krysslaser».

Overvekt av grønn laser

Hvilke laserverktøy velger kundene våre? Store produsenter som Bosch, Dewalt og Leica står bak våre mest populære lasere. Det er en viss overvekt av grønn laser, men rød laser forekommer også. Fordelen med grønn laser er at det grønne lyset oppfattes opptil fire ganger bedre, også i sterkt solskinn. Produkter med rød laser koster som regel mindre og har noe lengre batteritid. Når man jobber innendørs, er fargen på laseren først og fremst et spørsmål om smak.

Statistikken viser også at mange heller velger sirkellaser enn enklere linje- og krysslasere, gjerne med tre 360-graders sirkler for maksimal fleksibilitet.

De mest populære laserne våre

Synes du det er vanskelig å velge krysslaser? Dette er de mest populære krysslaserne våre akkurat nå: