Hvis du ønsker å kjøpe et multiverktøy, men er usikker på hvilken modell som passer best for deg, er denne artikkelen noe for deg. Her har vi listet opp våre fem mest populære multiverktøy, som alle er testet og har fått toppkarakterer av kundene.

Et multiverktøy er et praktisk verktøy å ha med i verktøyvesken - enten du er gjør-det-selv-mann eller profesjonell. Det finnes en rekke tilbehør som gjør at du kan bruke verktøyet på ulike måter, for eksempel til kapping, sliping, boring, polering eller fresing.

Populært med batteridrift

Alle våre mest solgte multiverktøy er batteridrevne. Det kan være praktisk å slippe ledninger når du arbeider med verktøyet, spesielt hvis du trenger å komme til på trange steder. Vær imidlertid oppmerksom på at batteriet blir utladet. For å unngå ufrivillige avbrudd i arbeidet kan det lønne seg å investere i to batterier, slik at du alltid har ett oppladet og klart til bruk.

Når vi ser på våre mest populære multiverktøy, ser vi også at de aller fleste drives av 18-volts batterier. Multiverktøy med 18 volt har mer kraft enn de med 12 volt.

Kjente merker

Makita, Milwaukee, Bosch og Dremel er alle populære og kjente merker innen maskiner og verktøy, og det ser vi også i salget av multiverktøy. Vi har selvfølgelig også multiverktøy fra andre produsenter og i ulike prisklasser.