Bordsirkelsagen er et uvurderlig hjelpemiddel når du skal kappe plater, kutte lister eller splitte planker. Her ser du noen av de mest populære bordsirkelsagene våre for øyeblikket. Fellesnevneren er at de alle har blitt testet av kundene våre, har scoret høyt og fått gode tilbakemeldinger. 

Det sies at bordsirkelsagen er mange snekkeres beste venn, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Når du skal kappe plater, splitte planker eller gjøre mange identiske kutt, er den helt uslåelig. Men samtidig finnes det mange ulike bordsirkelsager på markedet – og de har alle ulike fordeler og ulemper. 

Hvilke bordsirkelsager velger kundene våre? 

Når vi tar en titt på de mest solgte bordsirkelsagene her på Proffsmagasinet, kan vi se at samtlige modeller er nettdrevne, og at de stort sett koster mellom 5000 og 10 000 kroner. Til denne prisen får du en super maskin som takler de fleste oppgaver uten problemer, og uten å ta opp for mye gulvplass. Blant de mest populære modellene finnes det bordsirkelsager både med og uten stativ. De fleste av stativmodellene har til felles at de er sammenleggbare, samt at de har hjul for å gjøre transport enklere. Bordsirkelsagene uten stativ kan plasseres på en arbeidsbenk eller en annen rett overflate. Dersom du har planer om å kjøpe et separat arbeidsbord til bordsirkelsagen din, må du passe på at skruehullene passer. 

Kjente produsenter på toppen 

På topplisten finner vi velkjente produsenter som Dewalt, Bosch og Metabo. Gjennomsnittskarakteren som kundene har gitt ligger nært toppscore, og anmeldelsene er svært positive. Blant tilbakemeldingene finner vi kommentarer som "Høy presisjon når det gjelder sagsnitt og innstillinger", "Perfekt med tilkobling for støvsuger" og "Utrolig stabil maskin, som kan bli større med ulike forlengelser".