Etter en hyggelig jul venter flere måneder med mørketid, slaps og bitende kulde. Her lister vi opp 5 produkter som hjelper deg igjennom kanskje årets tøffeste måneder!

Lei av mørketiden og kulden? Med riktig utstyr kan du gjøre vinteren litt mer behagelig. Det kan være små ting som gjør hverdagen litt bedre eller store investeringer som du kan dra nytte av i mange år fremover.

5 produkter for en herligere vinter

En riktig bra termos

Er det noe som kan måle seg med en kopp med varm sjokolade sammen med familie eller venner? For at drikken skal holde seg varm og god, trenger du en romslig termos med god isolasjonsevne. Siden termosen holder kulden minst like bra som den holder varmen, kan den brukes under årets varmeste månedene også.

Stanley PMI Classic Vacuum Bottle

Stanley PMI Classic Vacuum Bottle er en romslig termos på 1,9 liter som holder drikken varm i opptil 45 timer og kald i opptil 48 timer.

En batteridrevet varmetrøye

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Er det et plagg som virkelig støtter dette gamle ordtaket, så er det varmetrøyen. Med samme 12 volt batteri som du bruker til verktøyene dine, kan du varme opp de forskjellige sonene i genseren til ønsket nivå. Med en batterilevetid på åtte timer holder den deg varm store deler av dagen.

Värmetröja från Milwaukee

Milwaukees varmetrøye har tre temperaturnivåer for ulike varmebehov.

En sterk hodelykt

Noen ganger føles det som om solen ikke engang rekker å komme helt opp på himmelen før den går ned igjen. For å få gjort noe i hagen i disse månedene er morgentimene veldig verdifulle, men for mange strekker ikke tiden til, og da er hodelykten veldig nyttig. En stor fordel med den tradisjonelle hodelykten er at du har hendene ledige!

GP Batteries Granit

GP Batteries Granit er en oppladbar hodelykt med fem lysmoduse og en maksimal lysstrøm på 630 lm.

En bra arbeidslampe

Når det er mangel på naturlig lys, kommer arbeidslampen deg til unnsetning. Tenk på hvordan du planlegger å bruke lampen og velg en modell som oppfyller kravene dine. Jobber du for eksempel mye med bilen, kan det lønne seg å investere i en ekte motordeksellampe.

Milwaukee M12 UHL

Milwaukee M12 UHL er en 12V motordeksellampe med to lysinnstillinger på 1350 og 600 lumen.

Infravarmer

Vil du kunne bruke den koselige vinterhagen eller den innglassede balkongen din selv på vinteren? I så fall kan infrarød oppvarming være det du trenger. Infravarmeren er en ekte klassiker som bruker infrarød stråling til å varme opp kropper og gjenstander. Moderne infrarøde ovner er både mer effektive og bruker mindre strøm enn eldre modeller.

infravarmer

TERMO 570009 er en infravarmer produsert i aluminium, pulverlakkert med rustfri detektor.