Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Gresstrimmere & ryddesager

Bensindrevne gresstrimmere og ryddesager er kraftfulle maskiner som tåler krevende arbeid. Hos Staypro finner du bensindrevne modeller fra populære merker som for eksempel AL-KO.
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
9 produkter
  • 1
Bensindrevne gresstrimmere og ryddesager er kraftfulle maskiner som tåler mer krevende arbeid. Du får høy motorkraft, full bevegelighet og lang klippetid. Ryddesagen og gresstrimmeren har litt forskjellige bruksområder. Med en drivstoffdrevet gresstrimmer kan du effektivt trimme gresset i skråninger og sørge for at du får glatte og fine kanter på plenen og langs huset. Gresstrimmeren bruker enten trimmertråd eller små plastkniver for å klippe gresset med presisjon. For tøffere miljøer med slu, kraftig ugress og høyt gress er ryddesagen hovedverktøyet. Mange ryddesager har utskiftbart trimmerhode og du kan for eksempel velge mellom trådspole, slyngeblad eller tannsagblad for å takle mer utfordrende terreng. Vår praktiske guide "Gresstrimmer eller ryddesag – Hvilken skal du velge?" kan hjelpe deg i søket etter det riktige verktøyet.

Motor og brensel
Ryddesager har enten totaktsmotor eller firetaktsmotor. Totaktsmotoren mangler innvendig smøring og krever derfor tilsatt olje i bensinen. Firetaktsmotoren er derfor et mer miljøvennlig valg. Mange bensindrevne ryddesager kan kjøre på både 95-oktan drivstoff og alkylatbensin. Den renere alkylatbensinen er bedre for både miljøet og din egen helse fordi den inneholder færre giftige stoffer

Finn riktig trimmeteknikk
Både gressklippere og ryddesager er et supplement til gressklipperen og bidrar til å få et jevnt resultat over hele plenen – også der gressklipperen ikke er tilgjengelig. For å oppnå det resultatet du ønsker, kreves riktig teknikk ved håndtering av verktøyet. Enten du er en vanlig bruker eller planlegger å anskaffe din første gresstrimmer, er det greit å øve seg på teknikken. I artikkelen «Hvordan trimme gress bedre og mer effektivt med riktig teknikk"får du nyttige tips og triks til hvordan du kan bruke gresstrimmeren din på best mulig måte.

Praktiske funksjoner
Hos Staypro finner du bensindrevne gresstrimmere og ryddesager fra populære merker som AL-KO, og fler. Ulike modeller har forskjellige smarte funksjoner. Noen ryddesager har for eksempel ergonomiske egenskaper som justerbar slynge og komfortabelt utformede håndtak for å redusere innsatsen når du rydder sly i hagen.