Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Plejd EXT-01Art.nr: 3132800

Plejd
Forlenger
Beskrivelse
Art.nr: 3132800
Extender (EXT-01) forlenger rekkevidden i Plejd-mesh. Den opprettholder også tidsfunksjoner som astro-klokke ved strømbrudd i Plejd-systemet fordi Battery Backup (BAT-01) er integrert i produktet.
Prisjakt
199 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 29. apr
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3132800
Extender (EXT-01) forlenger rekkevidden i Plejd-mesh. Den opprettholder også tidsfunksjoner som astro-klokke ved strømbrudd i Plejd-systemet fordi Battery Backup (BAT-01) er integrert i produktet.

Produktinformasjon

Egenskaper

Extender (EXT-01) forlenger rekkevidden i Plejd-mesh. Den opprettholder også tidsfunksjoner som astro-klokke ved strømbrudd i Plejd-systemet fordi Battery Backup (BAT-01) er integrert i produktet. EXT-01 kan trådløst styre en eller flere enheter i Plejd-mesh med for eksempel fjærbelastet trykknapp eller roterende adapter (RTR). Du gjør innstillingene enkelt i Plejd-appen. Forlengeren monteres i enhetsboksen bak trykknappen/dosehetten, alternativt på veggen eller DIN-skinnen ved hjelp av monteringsklips (MNT-01, ikke inkludert).

Fleksibel installasjon
Plejds produkter er spesialdesignet for maksimal fleksibilitet under installasjonen. Det fleksible formatet passer like godt bak en lysbryter, i en elsentral eller i en takboks. Med en rekke smarte tilbehør og trådløs teknologi skapes nye muligheter for en enkel og fleksibel installasjon. Du konfigurerer innstillinger i Plejds egen app. Konfigurasjon via appen åpner også for helt nye typer innstillinger der funksjoner som tidligere var separate produkter nå kan hentes i samme produkt.

Astro- og ukeklokke
La fasadebelysningen følge solens opp- og nedgang, eller slå lys på og av på et bestemt tidspunkt. Alle produktene våre har innebygde astro- og ukeklokker, som gjør det enkelt å planlegge.

Mesh
Alle Plejds produkter kommuniserer med hverandre gjennom den robuste trådløse mesh-teknologien. Dette betyr at du kan starte i det små og legge til flere produkter etter behov, perfekt for både oppussing og nybygg.
  • Strømreserve for batteribackup inntil 10 år, radiorekkevidde ca 10 m innendørs
Tekniske data​ 
Nettspenning230 V/50 Hz, maks 0,02 A
Standby-effekt0,2 W
Driftstemperatur utenfor boksen-25 til +35 °C
Estimert batterilevetidOpptil 10 år strømreserve
Dimensjoner46x46x18 mm
Kabelareal Tilkoblinger: 0,5–4,0 mm2
Radio2,4 GHz mesh, Bluetooth®, <10 dBm
RadiorekkeviddeOmtrent 10 m innendørs

Spesifikasjoner

For doseinstallasjon Ja

Passer skinne DIN

EAN 7330018011679

Anbefalt