Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Philips Hue BridgeArt.nr: 3053804

Philips Hue
Startbro
Beskrivelse
Art.nr: 3053804
Philips Hue Bridge startbro er hjernen bak smarte belysningssystemer fra Philips Hue. Koble til og styr opptil 50 lamper og tilbehør.
Produktet har utgått
Beskrivelse
Art.nr: 3053804
Philips Hue Bridge startbro er hjernen bak smarte belysningssystemer fra Philips Hue. Koble til og styr opptil 50 lamper og tilbehør.

Produktinformasjon

Egenskaper

Philips Hue Bridge startbro er hjernen bak smarte belysningssystemer fra Philips Hue. Koble til og styr opptil 50 lamper og tilbehør. Koble bare inn Philips Hue og bruk Hue-appen for å stille inn rutiner, timer, tilpassede lysinnstillinger m.m. Hue-broen er viktig for et personlig Philips Hue-belysningssystem og kommuniserer med både smartlyskilder og Hue-appen og får systemet til å fungere sammen. Hue Bridge muliggjør også smartstyring i hjemmet, med funksjoner som planlegging og timer.

Legg til smarte strømbrytere, sensorer m.m.
Forbedre det smarte Hue-belysningssystemet med forskjellig tilbehør, inkl. smarte strømbrytere med dimmer og bevegelsessensorer. Koble opptil 12 tilbehør til en Hue-bro og få et helt automatisert hjem.

Fjernstyr smartbelysningen når du ikke er hjemme
Koble smartbelysningen til Hue-broen og hent Hue-appen slik at hjemmet er ordentlig opplyst uansett hvor du befinner deg. Få sinnsro ved å stille inn lysrutiner i appen for å tenne på bestemte tidspunkter slik at det ser ut som om du er hjemme.

Koble til opptil 50 smartlamper
Med Hue-broen kan du koble til opptil 50 lamper slik at du kan utstyre hele hjemmet – inne og ute – og deretter styre alle med appen.

Styr lampene med stemmen
Koble lyskildene til Hue-broen, og du får også mulighet til å koble sammen lampene med Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant for enkelt å styre belysningen med stemmen. Med enkle stemmekommandoer kan du tenne og slukke, dimme eller vri opp belysningen og dessuten skape lyseffekter.

Leveringsomfang

  • 1 stk. nettadapter
Tekniske data: 
Driftsfuktighet0 % < H < 80 % (ikke-kondenserende)
Driftstemperatur0 °C–40 °C
Frekvensbånd2400-2483,5 MHz
Maks. antall tilbehør10
Maks. antall lamper50
MonteringsalternativBord, vegg
Strømadapter100–240 V AC / 50–60 Hz Utspenning: 5 V DC 600 mA Hvilemoduseffekt: maks. 0,1 W
Strømforbruk250 mA, maks.
Philips Hue-appIOS 11 og nyere, Android 7.0 og nyere
StemmeassistenterAmazon Alexa Google Assistant Apple HomeKit (via Hue Bridge) Microsoft Cortana (via Hue Bridge)
Diameter88 mm
Høyde26 mm
Vekt280 g

Spesifikasjoner

EAN 8718696511800

Anbefalt