Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Oppvaskbenker & oppvaskkummer

Nedenfor er vårt utvalg av oppvaskbenker & oppvaskkummer
  • Sortere etter
  • Varemerker
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
141 produkter
En oppvaskbenk skal være både stilig og funksjonell, samt passe inn på kjøkkenet ditt. For mer tradisjonelle og rustikke kjøkken kan en porselensvask være å foretrekke, mens en vask i rustfritt stål kan passe godt inn i et mer moderne kjøkken. En vask i rustfritt stål kan også være det beste alternativet på et større kjøkken eller for den større familien da den er slitesterk og har minimal risiko for å gå i stykker.

Når du kjøper en oppvaskbenk, spesielt på nett, er det selvfølgelig først og fremst viktig å vite hvilke mål vasken skal ha. Oppvaskbenker kan også komme med eller uten forhåndsborede kranhull, så du må vite om kranen skal festes til benkeplaten eller ikke. De rustfrie vaskekummene finnes også både som heldekkende og for nedfelling i benkeplate En heldekkende oppvaskbenk gir alltid en mer slitesterk overflate, men på et mindre kjøkken kan en senket kum være å foretrekke for å gi mer annen benkeplass.

Hos Staypro finner du oppvaskbenker i ulike design, solide eller innfelte og i rustfrie eller andre materialer, fra flere kjente merker som Stala og Franke.