Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Sena MeshPort BlueArt.nr: KH510744

Sena
Adapter
for standard Bluetooth headsett
Beskrivelse
Art.nr: KH510744
En adapter med 9 valgbare kanaler. Koble til Mesh Intercom med et valgfritt profesjonelt Bluetooth-headsett, f.eks. 3M Peltor eller standard Bluetooth headsett, f.eks. AirPods, med Senas MeshPort Blue-adaptere.
Prisjakt
2 695 kr
inkl. MVA

Beregnet 05.06.2023 fra leverandør

Beskrivelse
Art.nr: KH510744
En adapter med 9 valgbare kanaler. Koble til Mesh Intercom med et valgfritt profesjonelt Bluetooth-headsett, f.eks. 3M Peltor eller standard Bluetooth headsett, f.eks. AirPods, med Senas MeshPort Blue-adaptere.
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp

Produktinformasjon

Egenskaper

Sena MeshPort Blue er en adapter med 9 valgbare kanaler. Koble til Mesh Intercom med et valgfritt profesjonelt Bluetooth-headsett, f.eks. 3M Peltor eller standard Bluetooth headsett, f.eks. AirPods, med Senas MeshPort Blue-adaptere.

Kommunikasjon kan også skje med Sena Industrial Mesh headsett som Tufftalk-M og eldre Sena headsett utstyrt med +Mesh-adapter eller andre fabrikat av Mesh intercom headsett som støtter Bluetooth 4.1. MeshPort Blue lar brukeren koble valgfritt fabrikat av standard Bluetooth headsett til Mesh-nettverk.

For headsett i industrielle sammenhenger
MeshPort Blue er konstruert for bruk med et headsett og har en rekkevidde på opptil 800 meter. MeshPort Blue kan brukes i industriell sammenheng for å utstyre eksisterende headsett eller for å la personer bruke egne headsett for Mesh-kommunikasjon på arbeidsgulvet eller arbeidsplassen.

MeshPort Blue tillater bruk av egne Bluetooth 4.1-headsett, eller ørepropper slik at de kan delta i mer kraftige Mesh Intercom-funksjoner.

Med 800 m rekkevidde for ubegrenset antall brukere
Mesh et selvoptimerende og selvlenkelde nettverk som alltid leter etter den beste tilkoblingen og søker en ny når én enhet kobles bort. Med Open Mesh kan et ubegrenset antall brukere koble til hverandre innenfor en rekkevidde på opptil 800 meter.

Håndter innstillinger enkelt i Sena MeshPort-appen
Med Sene MeshPort-appen håndterer og navigerer du enkelt blant enhetens innstillinger direkte på smarttelefonen. Du kan enkelt slå av og på Mesh Intercom-funksjonen, bytte kanal mellom 1–9, justere volum, få melding om ny fastvare og lese håndboken. Appen finnes for både iOS og Android.
  • Bluetooth 4.1 (HSP, HFP)
  • Bluetooth MESH intercom med ubegrenset antall Sena Mesh-enheter og opptil 800 m rekkevidde (åpent terreng)
  • Avansert støyreduksjon
  • 9 valgbare kanaler
  • Mobilapp for iOS eller Android (på/av, kanalbytte og volumjustering)
  • Oppdaterbar fastvare
  • Godkjent i henhold til CE, FCC, IC

Leveringsomfang

  • 1 stk. antenne
  • 1 stk. USB-kabel
  • Fester
Tekniske data:
Batteri3,8V
Ladetid2 h
Samtaletid Opp til 8 h
Standby-tidOpp til 250 h
Temperaturområde-10 ˚C til 55 ˚C
Mål45 x 187 x 26 mm
Vekt60 g

Spesifikasjoner

EAN 8809629522830

Anbefalt